Artikel 27 van 134

Rugzak egel: ga jij voor Fresk of voor Trixie?

Ze zijn klein, schattig, hebben een pluizige vacht en kleine stekeltjes: ik heb het natuurlijk over de egel! Is jouw kindje gefascineerd door de egel? Misschien scharrelt er regelmatig wel een egel door jullie tuin of kom je de egel wel eens tegen tijdens een wandeling in het bos. Dit nachtdiertje is erg schattig om te zien en is door zijn verlegen en nieuwsgierige karakter geliefd bij de kindjes. Wij kunnen ons helemaal voorstellen dat jouw egel liefhebber geen genoeg kan krijgen van dit lieve diertje. En we hebben goed nieuws: met een egel rugzak heb jij als egel fan altijd jouw lievelingsdier dichtbij je. 

Rugtas met egelprint van Fresk

De Fresk rugzak egel is een stijlvolle tas die je kunt gebruiken als schooltas, rugtas voor de kinderopvang of als snacktas tijdens een dagje weg. De tas is erg praktisch, want je vindt in en aan de tas verschillende vakken waardoor je jouw spullen lekker georganiseerd houdt. Denk aan een vak waarin je je drinkbeker rechtop kunt zetten, een voorvakje voor de kleinere spullen en een hoofdvak voor de lunchtrommels en fruitbakjes. 

De egel rugzak van Fresk is lichtgrijs van kleur en heeft een moderne print van lieve egels. De tas is leuk voor zowel jongens als meisjes! 

Trixie rugzak egel

Wordt jouw kindje bijna 4 jaar? Met een Trixie rugzak egel is jouw kleuter helemaal klaar voor de eerste schooldag! De Trixie egel rugzak is namelijk ideaal te gebruiken als eerste schooltas of als tas die je mee kunt geven naar de kinderopvang. Door de grote rits is de tas makkelijk open te maken door de kleinste vingertjes. Een echte musthave voor de ‘zelf doen’ fase van je peuter ;).

Deze unisex Trixie rugzak is neutraal van kleur en heeft een print van een schattig egelgezichtje. Wat de rugzak echt uniek maakt is de afwerking aan de bovenkant. De tas is namelijk afgewerkt met vrolijke egelstekels. 

Egel rugzak voor de grotere kids

De Fresk rugzakken zijn verkrijgbaar in twee formaten. De grote variant is heel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Naast het verschil in formaat heeft de grote Fresk rugzak met egelprint ook nog extra vakken. Ideaal om al je spullen georganiseerd te houden. Zo zit er een extra binnenvak in en heeft de tas een extra zijvak aan de zijkant. Je kunt dus aan beide kanten van de tas een drinkbeker kwijt, handig voor het fruit- én lunchmoment op school. 

Ook is de tas net even wat comfortabeler te dragen doordat deze grote Fresk rugzak gewatteerde schouderbanden heeft. Doordat je in een grotere tas vaak ook wat meer spullen hebt is dit wel zo fijn. 

Tip: is jouw kindje nog geen 6 jaar, maar ben je wel op zoek naar een grote tas? De Fresk rugzak groot kan al gedragen worden door kindjes vanaf 4 jaar. De banden zijn in lengte verstelbaar, hierdoor maak je de tas gemakkelijk op maat voor jouw kindje.  

Rugzak egel met naam

Een rugzak maak je echt uniek door er de naam van je kindje op te laten borduren. Op de Fresk rugzak egel borduren we de naam met mooi cognackleurig garen. Dit past perfect bij de cognackleurige details van de tas. De Trixie egel rugzak borduren we met wit garen. Vul bij het bestellen de gewenste naam in en wij regelen de rest. Zo heb jij wel een heel persoonlijk cadeau voor je (klein)zoon, (klein)dochter, neefje, nichtje of vriendje / vriendinnetje!

Maak je schoolset compleet met een egel lunchset

Hoe leuk is het om de egel rugzak te combineren met een egel broodtrommel, drinkbeker en/of drinkfles? Gaat je kindje helemaal in stijl naar school! Uiteraard kunnen we de lunchartikelen ook voorzien van naam, zodat het helemaal duidelijk is van wie deze schattige lunchartikelen zijn.

Ben jij op zoek naar een unisex rugzak in egel thema? Hieronder hebben we nog even alle specificaties van de rugzakken op een rijtje gezet voor je:

egel rugzak Fresk of Trixie

Bij het plaatsen van een bestelling gelden onze algemene voorwaarden.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss