Artikel 28 van 134

Review herinneringskist met foto maxi en mini | Anne

Anne bestelde een maxi (het grootste formaat) herinneringskist met foto en geboortegegevens van haar dochter Tess. Ze twijfelde alleen heel erg tussen twee foto’s voor op de herinneringskist. Ze vroeg of ik van beide foto’s een proefdruk wilde maken. Ze hoopte dat dit de keuze makkelijker zou maken, maar het maakte de keuze juist moeilijker. 

Herinneringskist groot en klein gecombineerd

Omdat Anne niet konden kiezen tussen beide foto’s besloot ze om naast de maxi herinneringskist ook nog een mini (het kleinste formaat) herinneringskist te bestellen. De mini herinneringskist met de ene foto voor haar geboortespulletjes en de maxi herinneringskist met de andere foto voor de nog te maken herinneringen. 

Nadat ze de herinneringskisten ontvangen had kreeg ik gelijk een berichtje: “Wauw! Heel blij ook met die kleine variant! Echt een fijne combi!”

Review

Anne beoordeelde By Bineke met een 10! Ze onderbouwde haar cijfer met de volgende review: “Super service! Zeker bereid om mee te denken als je enorm twijfelt! Voor nu zijn we voorzien met de herinneringskisten, maar mocht ooit baby 2 komen dan bestellen we zeker weer een mooie kist hier!"

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss