Artikel 29 van 135

Rugzak pinguïn: keuze uit 3 rugzakken voor zowel jongens als meisjes

Met hun schattige uiterlijk en grappig waggelend loopje stelen ze de harten van veel kindjes: de pinguïn is populair onder zowel meisjes als jongens. Kan jouw kindje geen genoeg krijgen van kinderfilmpjes met pinguïns en is er ondertussen al een pinguïn knuffel aan de knuffelcollectie toegevoegd? Dan maak je je kindje vast erg blij als het pinguïn-assortiment uitgebreid wordt met een pinguïn rugzak. Naar school, de opvang, een logeerpartijtje of een dagje weg: een rugzak is onmisbaar in ieder huishouden. Wij hebben 3 leuke pinguïn rugtassen in de collectie, welke ga jij toevoegen aan jullie tassencollectie?

Pinguïn tas van Fresk

De Fresk rugzakken zijn een van onze favorieten. Ze hebben niet alleen superleuke prints, maar er is ook heel goed nagedacht over het praktische gebruik van de rugzak. De Fresk rugzak pinguïn is okergeel van kleur en heeft een mooie pinguïn print. Dit unisex exemplaar is leuk voor zowel jongens als voor meisjes!

De indeling van deze dierenrugzak is ook ideaal. Het meest handige vind ik dat er in het grote vak een elastische band zit waarmee je een drinkbeker vast kunt klemmen. De drinkfles blijft hierdoor rechtop staan en je hebt nooit meer last van lekkende bekers! De pinguïn rugzak van Fresk is verkrijgbaar in twee maten: klein (28 x 21 x 8 cm) en groot (35 x 25 x 12 cm).

Wist je dat de Fresk items allemaal zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen? Een duurzame keuze dus!

Pinguïn rugzak Studio Ditte

Voor de meisjes hebben we een prachtige pinguïn rugzak in de collectie opgenomen. De pinguïn rugzak van Studio Ditte is roze van kleur en heeft een schattige print van lieve pinguïns. 

De rugzakken van Studio Ditte hebben een heel fijn formaat. Ze lijken misschien klein, maar doordat ze wel 13 cm diep zijn, past er heel veel in. Je kunt in deze rugzak pinguïn makkelijk alles voor het fruit- en lunchmoment meegeven aan je kleine meid. Er passen bijvoorbeeld twee Mepal broodtrommels op elkaar en ook twee drinkflessen kun je er nog in kwijt. Ideaal toch?

Verder vind je op de rugzakken van Studio Ditte niet veel poespas. De tas heeft nog een handig voorvakje aan de voorkant met ritssluiting. En super praktisch: de binnenkant van de rugzak is gemaakt van waterdicht nylon. Je kunt de tas (zowel binnen- als buitenkant) gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Heel fijn als er toch een beker heeft gelekt of er vlekken in of op de tas zitten.

Rugzak pinguïn Trixie

Voor de kleine pinguïn liefhebbers is er de Trixie rugzak met pinguïn print. De tas is donkerblauw van kleur en heeft een print van sneeuwvlokjes en een lief pinguïn hoofd. Het grote verschil met de andere rugzakken is dat je op deze tas ook nog leuke pinguïn details vindt. Zo is de tas afgewerkt met pinguïn vleugels. Zie je jouw kleintje al lopen met deze schattige tas?

De Trixie tas is het meest geschikt voor kindjes die naar de kinderopvang gaan of voor kleuters die net naar school gaan. Het formaat is ideaal voor een klein kindje (dat net naar school gaat) en door de gewatteerde banden is de schooltas comfortabel te dragen. Daarnaast zijn alle Trixie rugzakken gemaakt van stevig materiaal en hebben ze een grote rits. Deze zijn zelfs door de kleinste vingertjes gemakkelijk open te maken.

Pinguïn rugtas met naam

Wist je dat wij alle rugzakken kunnen personaliseren met de naam van jouw kindje? De naam wordt, afhankelijk van welke tas je kiest, op het voorvakje of tussen het voorvak en de hengsels in geborduurd. Doordat we de naam borduren heb je jarenlang plezier van jouw rugzak met naam. Een rugzak pinguïn met naam is ook heel leuk om cadeau te geven aan een jongen of meisje die 4 jaar wordt.

Ben jij er al uit welke pinguïn rugzak het gaat worden? Om je keuze iets makkelijker te maken hebben we hieronder nog even alle specificaties van de verschillende pinguïn rugzakken op een rijtje gezet. 

pinguin rugzak trixie rugzak fresk rugzak

Op het bestellen van onze (gepersonaliseerde) items zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss