Artikel 30 van 134

Binnenkort een feestje? Kies voor duurzame feestversiering!

Hiep, hiep, hoera! Ik ben altijd wel in voor een gezellig feestje! Ik houd ervan om met verjaardagen lekker uit te pakken en samen met vrienden en familie te genieten van het feestelijke moment. Helaas brengt een feest ook veel afval met zich mee. Ballonnen, confetti, wegwerpservies, slingers: deze belanden na een feestje vaak in de prullenbak. Zonde toch eigenlijk? Gelukkig zijn er tegenwoordig alternatieven die niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook nog eens erg leuk en hip uit zien! 

Feesten zonder afval met herbruikbare versiering

Het gebruik van traditionele feestversiering kan een behoorlijke aanslag zijn op het milieu. Versiering is vaak gemaakt van goedkoop plastic en ander niet-duurzaam materiaal. Na één keer gebruik wordt het weggegooid: niet handig voor de al grote hoeveelheid afval die we produceren. 

Maar ik snap ook helemaal dat je een feestje graag leuk aankleedt en een feestelijke sfeer wilt neerzetten. Heb je wel eens gedacht aan herbruikbare versiering? Ik vind het ideaal: na gebruik berg je het op tot het volgende feestje. Goed voor het milieu én het scheelt uiteindelijk ook nog eens in de kosten als je niet jaarlijks nieuwe slingers hoeft aan te schaffen. 

Duurzaam & herbruikbaar: gepersonaliseerde taarttopper

Bij een feestje hoort taart toch? Een verjaardagstaart is natuurlijk niet compleet zonder feestelijke taarttopper! Onze houten taarttoppers kun je laten personaliseren met de naam van de jarige, deze kun je jaar na jaar weer opnieuw gebruiken! De taarttoppers kunnen we maken in verschillende vormen, denk aan ballonnen, vlaggetjes, een hart of een regenboog. De toppers zijn gemaakt van 3mm berkenhout: een duurzame keuze voor jouw feestversiering.

Duurzame versiering: houten vlaggetjes

Slingers zijn toch wel de nummer 1 feestversiering als je een verjaardag gaat versieren. Wist je dat je ook hiervoor kunt kiezen voor duurzame feestversiering? Onze houten vlaggenlijnen kunnen keer op keer hergebruikt worden. Het leuke aan de slinger is dat je deze kunt laten personaliseren met een tekst (bijvoorbeeld ‘happy birthday’) of de naam van de jarige. 

De slinger is gemaakt van duurzaam geproduceerd berkenhout. Dit gaat jarenlang mee. Door verschillende letters te bestellen, kun je zelf je vlaggenlijn samenstellen. De letters worden erin gegraveerd, dit zorgt voor een mooi effect.

Een hippe houten ballon

De ballon een mileuvervuiler? Dat geldt niet voor deze houten ballon! Hoe leuk is het om de houten ballon te gebruiken als duurzame feestversiering? Je kunt de ballon voor een verjaardagsfeestje gebruiken, maar dit houten item staat ook erg mooi in een kinderkamer. Kies jouw favoriete kleur suede koord, geef de naam van je kindje door en wij sturen een uniek product naar je op. 

Tip: ben je zwanger en zoek je een leuke manier om de geboorte van je baby aan te kondigen op social media? Gebruik de houten ballon dan voor een geboorteaankondigingsfoto. Je kunt de ballon jarenlang ieder jaar weer opnieuw gebruiken bij een verjaardag of een ander feestje. 

Welk feestje je ook versiert: een kraamfeest, babyshower of verjaardag geef je sfeer met duurzame feestversiering. Door te kiezen voor herbruikbare versiering draag jij ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Win-win toch?

Fotografie: @huisje.in.het.dorp

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss