Artikel 31 van 134

Jongens rugzak: de leukste rugzakken voor jouw stoere zoon

Een goede jongens rugzak is onmisbaar voor school, sport, zwemles of een dagje weg. Zoek jij een rugzak voor een jongen? Dierenliefhebbers, stoere bouwers of stijlvolle kleine mannen: het is leuk om de rugtas af te stemmen op de persoonlijkheid van jouw zoon. Daarnaast is het handig als de tas praktisch is en, voor de iets ruigere jongens, tegen een stootje kan ;). Of je nu op zoek bent naar een rugtas voor je zoon of kleinzoon of dat je een schooltas cadeau wilt doen aan een 4-jarige jongen die naar school gaat: in onze webshop vind je de leukste jongens rugzakken.

Rugzak jongen: met stoere print of neutraal?

Welke jongen houdt nu niet van dieren, zoals bosdieren, dino’s, jungle dieren of zeedieren? Veel van onze rugtassen hebben een dierenprint, vooral onder de iets jongere jongens zijn deze tassen erg populair! 

Heb jij een stijlvolle kleine man in huis die niet zo houdt van (drukke) prints? Bijna ieder merk in ons assortiment heeft een mooie rugzak voor kinderenf in effen kleuren in de collectie. Denk aan de tassen van het merk Sticky Lemon: deze rugzakken zijn gemaakt in stoere kleuren en zijn afgewerkt met opvallende details. Een jongens rugtas zonder print is daarmee allesbehalve saai! Wat is de lievelingskleur van jouw jongen? 

De tassen van Sticky Lemon zijn verkrijgbaar in twee maten. Ook voor de grotere jongens is dit dus een hele geschikte schooltas.

Jongens rugzak met kraanwagens voor stoere bouwers

Werkauto’s, shovels en kraanwagens: voor de jonge bouwers hebben wij een hele stoere jongens rugzak in dit thema. De tas is donkerblauw en heeft donkergroene details. De print van terreinwagens zorgt voor een hippe, stoere maar ook speelse uitstraling die zeker in de smaak valt bij kleine bouwers. 

De rugtas is van het merk Studio Ditte en heeft naast een mooie print ook nog eens een hele handige indeling. De tas ziet er misschien klein uit, maar je zult je verbazen over wat er in de tas past. In het grote vak binnen in vind je nog een insteekvak die je af kunt sluiten met klittenband. Ideaal voor de kleinere spullen. 

De leukste rugzakken voor kleine jongens

Ook aan de kleintjes is gedacht! De rugzakken van Trixie zijn superleuk voor jongens om te gebruiken als eerste schooltas of om mee te nemen naar het kinderdagverblijf. Deze rugzakken zijn verkrijgbaar in allerlei dierenprints, voor een rugzak jongen is bijvoorbeeld een stoere leeuw, de dino, de wasbeer, de krokodil, het nijlpaard of de egel een hele goede keuze! 

Het unieke aan een jongens rugzak van Trixie is dat de tas afgewerkt is met bijzondere details. Zo is de leeuwentas afgewerkt met leeuwenmanen, heeft de nijlpaard tas leuke oortjes en is de tas met egelprint voorzien van stekels. Kleine jongens maak je hier zeker weten heel erg blij mee!

Het formaat van de jongens rugzak is ook heel geschikt voor de kleinsten. Daarnaast draagt de tas comfortabel, doordat je de rugtas helemaal op maat kunt maken met de verstelbare (gewatteerde) schouderbanden. Ook handig als je samen een dagje erop uitgaat! 

Personaliseer jouw jongens rugtas

Een jongens rugzak maak je nóg leuker door deze te laten personaliseren met naam. Iedere tas in ons assortiment kunnen wij voorzien van de naam van jouw zoon of kleinzoon. Afhankelijk van het merk en het formaat borduren wij de naam op het voorvakje of tussen het voorvakje en de hengels in. Klik hier voor onze collectie 'rugzak met naam' 

Van dierenprints tot tassen in stoere kleuren: voor welke rugzak gaat jouw kleine jongen?

Fotografie: @bij.hesfotografie

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij het bestellen van (gepersonaliseerde) producten. 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss