Artikel 133 van 134

De borstriem rugzak: voor ultiem draagcomfort

Zeg bye bye tegen afzakkende schouderriemen met een rugzak met borstriem. Een borstriem aan je rugzak kan net het verschil maken of een rugzak lekker zit of niet. Helemaal voor die kleintjes is dit echt een aanrader, vooral als ze een tijdje met de tas moeten wandelen of fietsen. Een aantal rugzakken in onze webshop heeft standaard een borstriem. Voor de kleine Fresk rugzakken kun je deze apart aanschaffen als accessoire.

Borstriem rugzak: de voordelen

Met een borstriem aan de rugzak hoef je niet bang te zijn dat je rugzak afglijdt. Springen, rennen, lopen, fietsen & klimmen: met een tas die goed op zijn plek blijft zitten kun je elk avontuur aan. Klik het riempje vast en de schouderbanden kunnen geen kant meer op. Een rugzak met borstriem zorgt er daarnaast voor dat de druk over de romp van je kindje wordt verdeeld. Ultiem draagcomfort dus!

Welke rugzakken hebben standaard een borstriem?

De grote rugzakken en uni rugzakken van Fresk hebben standaard een borstriem. Daarnaast zijn de tassen van CamCam Copenhagen, Trixie en That’s Mine ook voorzien van deze accessoire. De kleine rugzakken van Fresk hebben niet standaard een borstriem, maar deze verkopen we er wel los bij. Dit wit, katoenen riempje met handige clip is compatibel met alle kleine Fresk tassen.

Wanneer een rugzak met borstriem?

Een rugzak met borstriem is niet direct nodig als je kindje de tas niet vaak op zijn of haar rug heeft. Ga je bijvoorbeeld vaak met de auto naar school of ligt de rugtas meestal in de bakfiets? Dan is een borstriem niet noodzakelijk. Maar draagt je zoon of dochter zijn of haar tas vaak op de rug omdat jullie bijvoorbeeld lopend of met de fiets naar school gaan? Dan is het handig om bij de aanschaf van een rugzak erop te letten of je de tas extra vast kunt maken aan de voorkant (voor de borst). 

Ook tijdens dagjes weg is een rugzak met borstriem ideaal. Je hoeft niet bang te zijn dat de tas snel van de schoudertjes afglijdt, daarnaast draagt een rugzak echt stukken comfortabeler doordat de druk goed wordt verdeeld. 

Ga comfortabel op pad en ontdek het gemak van een borstriem voor de rugzak van jouw kleine.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss