Artikel 134 van 135

Rugzak poes: miauwsome rugzakken van Kidzroom & Trixie

Met zijn pluizige vacht, schattig gezichtje en speelse persoonlijkheid is de poes een geliefd dier bij veel kindjes. Heb jij een poezenliefhebber in huis? Dan hebben wij de purr-fecte keuze voor een leuke rugzak: de rugzak poes van het merk Kidzroom of Trixie. Deze trendy en praktische tassen zijn ideaal om mee te nemen naar school, het kinderdagverblijf of een nachtje weg. Welke kies jij?

Rugzak poes van Kidzroom

Lekker kroelen, spinnen, spelen en knuffelen: de rugzak poes van Kidzroom heeft een speelse print van verschillende poezen. Deze rugtas is heel goed te gebruiken als schooltas, er past namelijk alles in wat je nodig hebt voor een schooldag. Veel scholen hanteren een continurooster, dit betekent dat de kindjes op school een fruitmoment en een lunchpauze hebben. De rugzakken van Kidzroom zijn groot genoeg voor een broodtrommel, een fruitbakje en twee drinkflessen.

Het grote hoofdvak is handig ingedeeld, met aan de binnenkant een elastisch steekvak waar een drinkbeker in past. Zo kan de beker niet verschuiven. Ook heeft de rugzak een voorvak voor kleinere spulletjes, zoals een fietssleutel of geld.

Wist je dat de Kidzroom rugzakken worden gemaakt van oude PET flessen? Oude PET flessen worden omgezet in gerecycled polyester en dit wordt gebruikt als materiaal voor de rugtassen. In 1 rugzak zijn wel 14 PET flessen verwerkt!

Rugzak poes van Trixie

Prrrr, deze rugzak poes van Trixie is een populaire onder de kinderrugzakken! De tas heeft een lieve print van een poes op de voorkant en de tas is afgewerkt met leuke details, namelijk ‘echte’ poezenoren. De rugzak is groot genoeg voor de nodige spulletjes voor school of een dagje kinderopvang.

Deze rugtas is heel handig voor peuters die naar de kinderopvang gaan of voor kleuters die net naar school gaan. De tas is comfortabel te dragen door zelfs de kleinsten doordat de tas niet te groot is, verstelbare en gewatteerde schouderbanden heeft en een borstriem. De borstriem zorgt ervoor dat de schouderbanden goed op hun plek blijven zitten en de tas niet van de schouders afglijdt.

Personaliseer je rugzak poes met naam

Om een persoonlijke twist aan de tas te geven kunnen wij de naam van je kindje op de rugzak borduren. De naam wordt met het mooiste garen op de voorkant van de tas geborduurd. Zeker weten dat jouw huisdier fan zijn of haar tas graag overal mee naar toe neemt!

Lunchartikelen met poezenprint

Om je schoolspullen helemaal in poezenstijl te steken hebben we nog leuke lunchartikelen in poezen thema. Zo hebben we een broodtrommel met lieve print van een poezenfamilie en hierbij hoort natuurlijk ook een bijpassende poezen beker. Ook de lunchartikelen kunnen wij voorzien van naam, zo heb je een mooi geheel waarmee jouw kindje zijn of haar schooldag goed begint!

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss