Artikel 132 van 134

5 manieren om de speelgoedkist te gebruiken

Nog niet zo lang geleden heb ik de houten speelgoedkist met naam toegevoegd aan de webshop. Ik vind het altijd zo leuk om foto’s van jullie te ontvangen en te zien hoe deze speelgoedkist met naam staat in het interieur en hoe het gebruikt wordt. De speelgoedkist heeft een formaat van 66 x 37,5 x 35,5 cm en is daarmee ideaal om allerlei spullen in op te bergen. Of je nu een superheld, een echte Duplo bouwer, een boekenwurm of een prinses in vermomming in huis hebt, de speelgoedkist kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Ik heb hieronder 5 manieren voor je op een rijtje gezet waar je de speelgoedkist voor kunt gebruiken:

1. Dé ultieme speelgoedkist

Een beetje voor de hand liggend misschien, maar het heet natuurlijk niet voor niets een speelgoedkist ;). Hier in huis wordt er veel speelgoed verzameld en het kan soms best een uitdaging zijn om alles netjes en georganiseerd te houden. Met deze kist bewaar je al het speelgoed makkelijk op één plek. Van Duplo, blokken en auto’s tot poppenspullen en puzzels: de ruime kist is groot genoeg voor veel rondslingerend speelgoed.

2. Boekenkist voor het voorleesmoment

De kist die boeken tot leven brengt! Naast speelgoed kan de houten kist ook gebruikt worden als boekenkist. Voor kindjes die dol zijn op lezen en een groeiende boekencollectie hebben, biedt deze boekenkist een handige opbergoplossing. Zet de kist naast een comfortabele leesstoel in de kinderkamer en vul deze met boeken van verschillende genres. Of leg een kussen bovenop de kist en creëer direct een gezellige leesplek! Ik vind voorlezen altijd heerlijk voor het slapengaan, het zorgt echt even voor een rustmoment na een drukke dag. En ook overdag pakken we er soms een boekje bij voor een gezellig momentje samen.

3. Verkleedkist: perfect voor de leukste verkleedfeestjes

Stap in de magische verkleedkist en laat je fantasie de vrije loop! Kindjes houden er vaak van om zich te verkleden en in de huid te kruipen van verschillende personages. De houten speelgoedkist kan makkelijk omgetoverd worden tot een verkleedkist! Kostuums, hoeden, kroontjes, maskers, accessoires, pakken of prinsessenjurken: leg ze in de kist en kinderen kunnen zich eindeloos vermaken met het verkleden en naspelen van hun favoriete personages.

4. Cozy en knus: gebruik de kist als dekenkist

Gebruik de speelgoedkist als dekenkist en je hebt altijd je favoriete dekens en plaids binnen handbereik. Of je nu een gezellige filmavond hebt met je gezin of dat je op een koude winteravond lekker onder een dekentje op de bank wil kruipen. Heeft bij jullie iedereen een lievelingsdeken of heb je ondertussen een verzameling van dekens die door het hele gezin wordt gebruikt?

Kinderen vinden het vaak ook fantastisch om hutten te bouwen met dekens en kleden. En hoe fijn is het om deze lekker uit het zicht op te ruimen in een mooie dekenkist? De dekenkist is niet alleen praktisch, het is ook nog eens een mooi en decoratief item voor je interieur.

5. Memories for life: jouw persoonlijke herinneringskist!

En last but not least: de speelgoedkist kan ook heel goed gebruikt worden als grote herinneringskist. We hebben verschillende herinneringskisten in het assortiment, maar deze speelgoedkist is een stuk groter dan de grootste herinneringskist. Een herinneringskist kan voor verschillende soorten herinneringen worden gebruikt.

Bewaar bijvoorbeeld al vanaf je zwangerschap bijzondere spullen, zoals echofoto’s. Is je kindje eenmaal geboren, dan zijn er tal van mijlpalen die het waard zijn om als herinnering te bewaren. Denk aan de geboortekaartjes, haarlokjes, tandendoosjes, het geboortepakje of de eerste schoentjes. Door deze kist als herinneringskist te gebruiken kun je herinneringen van vele jaren bewaren!

Ben je een dierbare verloren en zoek je een manier om tastbare herinneringen te koesteren? Bewaar je meest dierbare spullen in deze herinneringskist, met liefde maken wij graag een tastbare plek voor de mooiste herinneringen aan jouw geliefde.

Waar ga jij de speelgoedkist voor gebruiken? Laat het ons weten! Wij bedrukken de kist met naam en illustratie voor je, zodat je een persoonlijk item hebt waar je jarenlang plezier aan beleeft.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss