Artikel 131 van 135

Extra Fresk avonturen met 2 nieuwe designs!

De designers van Fresk zijn altijd bezig met de mooiste designs om hun klanten mee te verrassen. En ze hebben weer twee prachtige exemplaren toegevoegd, deze heb ik natuurlijk ook direct in de collectie opgenomen!  Of je nu op zoek bent naar een zwemtas, weekendtas of rugzak, de nieuwe printjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een mooie roze tas met ‘Seahorse’ print en een stoerdere mintgroene tas in ‘Surf boy’ stijl: ik ben benieuwd welke jullie favoriet is!

Seahorse: onderwatermagie voor echte zeemeerminnen

Kan jouw kindje geen genoeg krijgen van zeemeerminnen en is ze gefascineerd door de onderwaterwereld? Dan is deze ‘Seahorse’ print van Fresk een leuke aanvulling op jullie, misschien al uitgebreide, zeemeerminnen-collectie. De schattige zeepaardjes dansen speels tussen het zeewier en de onderwaterplantjes. De tas is lichtroze van kleur en we kunnen de tas natuurlijk nog personaliseren met de naam van jouw kindje.

De weekendtas met deze print is perfect voor een korte vakantie, terwijl de rugzakken, zowel groot als klein, ideaal zijn voor dagelijks gebruik. De mogelijkheden zijn eindeloos! En ben je voor de rugzak op zoek naar een leuke bijpassende lunchset? Bekijk dan eens deze lunchset van Mepal in zeemeermin stijl.

Tip: gaat je kindje binnenkort beginnen met zwemles? Dan is dit een superleuke print voor een zwemtas! Laat de tas personaliseren met naam en je kleine zwemkanjer is helemaal klaar voor het zwemlesavontuur.

De Surf Boy-print: avontuur op wielen

Houd je kleine meer van avontuur op het land? Dan is de Surf boy print helemaal leuk! De combinatie van surfplanken, vintage minivan campers en watergolven geven de tassen een echte stoere look. Zon, zee, strand: met deze print ga je even terug naar de eindeloze zomerdagen, avonturen op het strand en roadtrips met het gezin!

De tas is mintgroen van kleur en we kunnen we tas voorzien van de naam van je kleine avonturier. Strandliefhebbers en watersportfanaten kunnen hun hart ophalen met deze tas, want de print is verkrijgbaar in verschillende formaten. Denk aan een weekendtas, een rugzak (groot en klein) of een zwemtas.

Voor welke nieuwe print ga jij?

Ik vind het altijd heerlijk om nieuwe, frisse designs toe te voegen aan de webshop. Welke van deze twee is jouw favoriet? De keuze uit een zwemtas, weekendtas of rugtas zorgt ervoor dat je voor iedere gelegenheid de perfecte tas hebt! De tassen van Fresk worden met hoogwaardige kwaliteit materialen gemaakt en kunnen jarenlang meegaan.

Personaliseer jouw Fresk tas

Een weekendtas, rugzak of zwemtas is meer dan alleen een handige tas om spullen in te dragen: het is een accessoire die je een persoonlijke touch kunt geven. Als kind is het fantastisch om je naam op je tas te hebben, daarnaast zorgt het ervoor dat het duidelijk is van wie de mooie tas is. Erg handig als je te maken hebt met een volle kapstok op school of een drukke kleedkamer in het zwembad.

Wij borduren de naam zorgvuldig met het mooiste garen op de tas. We kiezen voor een kleur die past bij de rest van de tas, zodat het geïntegreerd wordt in de gehele stijl van de tas. Of je kindje nu helemaal fan is van zeemeerminnen en onderwaterwerelden of verlangt naar de vrijheid van zon, zee en strand: Fresk heeft met deze nieuwe prints de perfecte tas voor jouw zoon of dochter!

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss