Artikel 130 van 134

Prins Carnaval cadeau: een uniek & koninklijk geschenk!

Van Noord-Brabant en Limburg tot gezellige dorpen in Groningen: op veel plekken in Nederland is het in februari feest! Het carnavalsseizoen barst dan los en wat is er nu leuker dan een persoonlijk cadeau te geven aan Prins Carnaval? In deze periode maak ik vaak herinneringskisten die gepersonaliseerd worden met een foto en / of naam van de Prins, Prinses of Vorst. Veel leuker toch dan een standaard Prins Carnaval cadeau? De kist is een blijvende herinnering aan deze feestelijke periode en het persoonlijke tintje maakt echt het verschil!

Een koninklijk ontwerp op het Prins Carnaval cadeau

Onze herinneringskisten zijn niet zomaar houten kisten; ze worden gebruikt om de meest dierbare herinneringen in te bewaren. Hoe mooi is het om de prins een cadeau te geven waarin hij of zij alle herinneringen aan deze onvergetelijke periode kan opbergen? En wist je dat we de herinneringskisten speciaal voor de prins kunnen personaliseren? Kies voor een koninklijk ontwerp, laat de naam van de prins erin graveren, maak gebruik van een logo of stuur ons een foto van de prins of prinses in zijn of haar kostuum. Dit gaat zeker weten in de smaak vallen!

Waarom wordt er een cadeau gegeven aan Prins Carnaval?

Prins Carnaval, Prinses Carnaval of de Vorst: als iemand is gekozen als prins of prinses, is het traditie om een cadeau te geven aan diegene. Het is een manier om dankbaarheid te tonen en het is een feestelijk gebaar dat symbool staat voor de betekenis van carnaval: samen vieren, elkaar waarderen en genieten van een vrolijk en kleurrijk spektakel! Houd deze mooie traditie in stand en bekijk eens onze gepersonaliseerde herinneringskisten.

Wat bewaar je als Prins Carnaval in een herinneringskist?

Dit Prins Carnaval cadeau kan gevuld worden met allerlei items die terug doen denken aan de bijzondere momenten in deze carnavalsperiode. Denk aan kostuums, maskers, confetti, foto’s, programmaboekjes of krantenknipsels. Het is maar goed dat we de kisten in verschillende formaten hebben, want een kist is snel gevuld! De kisten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

  • Mini (30 x 20 x 13 cm)
  • Midi (40 x 30 x 13 cm)
  • Maxi (40 x 30 x 22 cm)

Een persoonlijke touch voor jouw Prins Carnaval cadeau

Wij kunnen de herinneringskist natuurlijk personaliseren, maar hoe leuk is het om er nog een extra persoonlijke touch aan te geven? Voeg bijvoorbeeld een handgeschreven brief toe waarin je Prins Carnaval bedankt of waarin je een lieve en leuke boodschap opschrijft. Ook kun je vrienden en familie herinneringen en wensen op kleine kaartjes laten schrijven om deze vervolgens in de kist te leggen. Een leuk en waardevol verrassingselement die jouw cadeau nog specialer maakt!

Alaaf!

Van praalwagens en het dweilorkest tot een gezellige polonaise: vier jij dit jaar Carnaval? Maak van het carnavalsseizoen een onvergetelijke periode voor de Prins en houd de tradities in stand. Een herinneringskist is niet zomaar een Prins Carnaval cadeau, het is een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss