Artikel 19 van 134

Nieuwe dierenvrienden van Trixie: Eenhoorn, Poes, Hond & Kikker

Nieuwe dierenvrienden van Trixie: Eenhoorn, Poes, Hond & Kikker

Voor alle dierenvrienden heb ik goed nieuws! Het merk Trixie heeft weer vier nieuwe rugzakken toegevoegd aan de collectie: de eenhoorn, de poes, de hond en de kikker. Naar school, het kinderdagverblijf, een gezellig dagje weg of een logeerpartijtje: deze dierenrugzakken gaan graag met je kleintje mee op avontuur! Met deze nieuwe designs blijft Trixie vernieuwen en verrassen en is er voor ouders en kindjes nog meer keuze. Welke nieuwe dierenvriend is jouw favoriet?

Trixie rugzak eenhoorn: Mrs. Unicorn

Unicorns zijn natuurlijk al jaren een trend en ze blijven ook nog wel even populair! Dit nieuwe design van Trixie is een mooie aanvulling op onze eenhoorn rugzakken. De ‘Mrs. Unicorn’ rugzak is licht van kleur met gouden details en heeft een schattige print van een eenhoorn gezichtje op de voorkant en een glimmende staart op de achterkant. Voor een beetje extra magie is de tas afgewerkt met een echte unicorn hoorn. 

Trixie rugzak poes: Mrs. Cat

Prrrrr, Mrs. Cat is helemaal klaar om een dagje mee op pad te gaan! Deze rugzak is oudroze van kleur en is voorzien van een lieve poezensnuit print. Alle Trixie rugzakken zijn afgewerkt met de mooiste details en ook op deze poezen rugzak vind je schattige poezenoortjes! Zie je jouw kleintje al met deze originele rugzak op zijn of haar rug lopen? 

Trixie rugzak hond: Mr. Dog

Voor de echte hondenliefhebbers heeft Trixie de Mr. Dog rugzak ontworpen. Droomt jouw kindje van een echte hond of hebben jullie misschien al een hond in huis? Dan mag deze trouwe hond natuurlijk niet ontbreken! De rugzak is lichtbruin van kleur, heeft een print van een hondensnoet op de voorkant en een staart op de achterkant. Inclusief ‘echte’ hondenoren voor een speels en grappig effect!

Trixie rugzak kikker: Mr. Frog

Komt jouw kindje ook altijd thuis met slakken, lieveheersbeestjes, blaadjes en stenen? Met zijn grote ogen, brede glimlach en trendy kleur is deze kikker rugzak een echte musthave voor kindjes die dol zijn op buiten spelen. De rugzak is groen van kleur, heeft een vrolijke print van een kikker op de voorkant en de tas is afgewerkt met speelse details in de vorm van kikkerogen.   

Waarom een rugzak van Trixie?

Ik snap helemaal dat je kiest voor een Trixie rugzak vanwege de meest leuke ontwerpen, maar een rugzak van Trixie heeft nog veel meer voordelen:

  • De rugzak heeft een handig formaat voor peuters en kleuters. Door de verstelbare en gewatteerde schouderriemen heeft de tas een fijn draagcomfort. De borstriem zorgt ervoor dat de schouderriemen niet afzakken.
  • Het hoofdvak is groot genoeg voor twee broodtrommels en twee drinkbekers. Ideaal als de school van je kindje een continurooster hanteert en dus naast een fruitpauze ook een lunchpauze op school heeft.
  • Aan de voorkant van de tas vind je nog een klein vakje die je af kunt sluiten met een rits. Zo raak je kleine spulletjes niet kwijt
  • De ritsen hebben grote trekkertjes, waardoor de ritsen gemakkelijk te openen en te sluiten zijn voor de meest kleine vingertjes. Handig voor de ‘zelf-doen’ fase van je peuter ;).
  • De buitenkant van de tas heeft een waterafstotende acryllaag
  • Alle Trixie rugzakken kunnen wij voorzien van de naam van je kindje, zo kan hij of zij de rugzak altijd weer terugvinden aan een volle kapstok op school. De naam borduren wij met wit garen op de voorkant van de tas.

Ik ben benieuwd welke nieuwe dierenvriend straks aan jullie kapstok hangt. Ga jij voor de betoverende eenhoorn, de speelse poes, de vriendelijke hond of de vrolijke kikker? Bekijk hier alle rugzakken van Trixie.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss