Artikel 20 van 134

Kinderavonturen beginnen met een Studio Ditte rugzak

Kinderavonturen beginnen met een Studio Ditte rugzak

Het vinden van een perfecte rugzak voor school of de kinderopvang kan soms een uitdaging zijn. Het moet praktisch zijn, alle benodigde spullen moeten erin passen en het moet er natuurlijk ook nog leuk uitzien. Studio Ditte is een Nederlands merk dat met liefde, oog voor detail en aandacht voor mens en milieu de mooiste rugzakken ontwerpt. Een Studio Ditte rugzak is een musthave voor alle stijlbewuste jonge dames en heren!

De mooiste prints: voor ieder wat wils

Een van de dingen die Studio Ditte zo bijzonder maakt is hun talent om de verbeelding van kinderen tot leven te brengen. Van hippe blokken en trendy dierenprints tot stoere terreinwagens of schattige bloemen: welke Studio Ditte rugzak is de favoriet van jouw kindje? Regelmatig voegen ze nieuwe designs toe, de speelse patronen vallen in de smaak bij ieder kind! 

De Studio Ditte rugzak met verrassende inhoud

De Studio Ditte tas lijkt misschien klein, maar niets is minder waar. Je zult je verbazen over hoeveel er in zo’n rugtas past. Dit komt door de diepte van de tas. De meeste ‘kleinere’ tassen zijn niet zo diep en daardoor past er niet altijd alles in wat je nodig hebt voor een schooldag. Hier hoef je bij de Studio Ditte rugzak niet bang voor te zijn. Er passen gemakkelijk twee broodtrommels in en twee drinkbekers

Voor wie is de Studio Ditte rugzak geschikt?

De Studio Ditte rugzak is ideaal om te gebruiken als eerste schooltas of als tas om mee te geven naar het kinderdagverblijf. De rugzak heeft een geschikt formaat voor peuters en kleuters en je kunt de schouderbanden nog in lengte aanpassen, want deze zijn verstelbaar. Voor het kinderdagverblijf kun je er makkelijk knuffels, een extra setje kleding en zelfs een fles en/of speen in kwijt. Zie je jouw kleintje al lopen met een van deze prachtige designs?

Waarom een Studio Ditte rugtas?

De rugzakken van dit Nederlandse merk zien er niet alleen heel erg mooi uit, ze hebben nog veel meer voordelen:

  • De rugzakken zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen, met de aankoop van een Studio Ditte rugzak draag jij een steentje bij aan het milieu.
  • De duurzame materialen waar de tassen van zijn gemaakt zijn bestand tegen het dagelijkse (intensief) gebruik van kindjes. Je zoon of dochter kan er jarenlang mee vooruit. 
  • De tas heeft een grote inhoud, je kunt er alles in kwijt wat je kleine avonturier nodig heeft voor een schooldag.
  • Het hoofdvak heeft een verstevigde bodem, waardoor de tas goed in vorm blijft.
  • Je kunt de rugzak nóg leuker maken door de tas te laten personaliseren met de naam van je kindje. 

Geef een Studio Ditte rugzak cadeau

Hét perfecte cadeau voor een kindje dat 4 jaar wordt: een Studio Ditte rugzak! Hoe leuk is het om op de eerste schooldag met een spiksplinternieuwe tas naar school te mogen? Verras een kindje met een van de leuke prints, laat de rugzak personaliseren met naam en de eerste schooldag wordt zo wel echt een feestje!

Benieuwd welke prints en kleuren we allemaal in onze collectie hebben? Bekijk hier ons assortiment rugzakken van Studio Ditte.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss