Artikel 23 van 134

5x handige opberger voor de kinderkamer

5x handige opberger voor de kinderkamer  

Het is voorjaar! Hebben jullie ook altijd zo’n zin om een grote voorjaarsschoonmaak te houden? Heerlijk om minstens een keer per jaar even door alle spullen te gaan en ervoor te zorgen dat alles weer opgeruimd is. Als ouder weet je maar al te goed hoe snel een kinderkamer een rommeltje kan worden. Speelgoed, boeken, sieraden, knutselspullen: het kan best een uitdaging zijn om alles georganiseerd te houden. Gelukkig zijn er veel handige oplossingen die je kunt gebruiken om de kamer van je kinderen netjes en opgeruimd te houden. 

Is de kinderkamer van jouw kindje ook toe aan een opruimbeurt? Ik heb hieronder 5 handige opbergers op een rijtje gezet. Met deze praktische en mooie opbergers wordt het voor je kleine spruit ook nog eens een feestje om zelf alle spulletjes op te ruimen.

1. Onmisbaar: een speelgoedkist

Knuffels, treintjes, auto’s, poppen of bouwspeelgoed: gebruik een speelgoedkist om al het losse kleinere speelgoed in op te ruimen. Vaak is het opruimen zo gepiept als je een handige speelgoedkist hebt waar je alles in kunt doen. Onze speelgoedkisten kun je laten graveren met de naam van je kindje en een mooie illustratie. De kist is daardoor niet alleen praktisch, maar het is ook direct een fashion item in iedere kinderkamer. Door het grote formaat (66 x 37,5 x 35,5 cm) heb jij met deze opberger binnen no-time het speelgoed van je kleintje opgeruimd. 

Tip: ben je op zoek naar een kleinere speelgoedkist? Gebruik dan een van onze herinneringskisten om het speelgoed in op te ruimen.

2. Dé multifunctionele opberger

We verkopen het kistje onder andere als opbergdoos voor haaraccessoires, maar van dit houten kistje kun je eigenlijk niet genoeg hebben. Modebewuste meisjes kunnen hun hart ophalen en hier al hun haaraccessoires netjes in opbergen. Heb jij een echte knutsel fan in huis? Dan kun jij met deze multifunctionele opbergdoos alle knutselspullen georganiseerd houden. Van tekenspullen en knutselmateriaal tot strijkkralen, aquabeads of loombandjes: met zo’n mooie opberger wordt het opruimen een stuk leuker en gemakkelijker.

3. Sieradenkistje voor stijlbewuste jongedames

Je herkent het misschien wel bij je dochter: vaak hebben ze op jonge leeftijd al een hele collectie aan armbanden, kettingen en oorbellen. Maar waar was die ene armband nou gebleven? Sieraden kunnen snel kwijtraken; jouw stijlbewuste jongedame wordt vast heel blij van een mooi sieradenkistje. Het sieradenkistje heeft een spiegeltje, zodat jouw dochter zichzelf direct kan bewonderen bij het omdoen van haar sieraden. Tip: het sieradenkistje is ook te gebruiken als make-up kistje

4. Nooit meer een oorbel kwijt met de oorbellenstandaard

Als je kindje op een leeftijd komt dat er oorbellen geschoten kunnen worden, dan mogen ze hun eerste paar echte oorbellen uitkiezen. Tijdens het schieten worden er zweerknopjes in de oortjes geschoten, deze moeten een aantal weken blijven zitten totdat de wondjes in de oren helemaal zijn genezen. Na een aantal weken mogen de zweerknopjes uit en is het tijd om de oorbellencollectie uit te breiden! Maar hoe berg je alle oorbellen nu overzichtelijk op? Met onze oorbellenstandaard raak je nooit meer een oorbel kwijt. Er is ruimte voor wel 20 paar oorbellen, zowel knopjes als hangers kun je handig opbergen met dit standaard. Ideaal voor de fashionista’s die ’s ochtends een paar bijpassende oorbellen bij hun outfit willen uitzoeken! 

5. Handig en overzichtelijk: scrunchie standaard

Zwart, neutraal, verschillende tinten roze of de meest leuke printjes: is jouw kindje dol op scrunchies? Een scrunchie kun je leuk afstemmen op de outfit van je kleintje, maar hier in huis konden we dan vaak net die ene scrunchie niet vinden. Daar heb ik iets op bedacht: met dit handige scrunchie standaard heb jij nooit meer last van rondslingerende scrunchies. Je kunt er 8 scrunchies op kwijt, zo heb je altijd een passende scrunchie bij de hand ’s ochtends.

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met deze 5 handige opbergers voor de kinderkamer. Of je nu alleen gaat opruimen of samen met je zoon of dochter: deze handige opbergers zijn niet alleen praktisch, ze staan ook nog eens leuk in iedere kinderkamer. Je kunt ze daarnaast laten personaliseren met de naam van je kindje of laten bedrukken met een mooie print. Zo wordt de opberger een echte eyecatcher!

Fotografie: @huisje.in.het.dorp, @lis.anne.89 en @boysmom_linda

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss