Artikel 24 van 134

Ontdek de 4 nieuwe rugzakken van Studio Ditte

Ontdek de 4 nieuwe rugzakken van Studio Ditte

Het merk Studio Ditte heeft de collectie uitgebreid met nieuwe printjes! Van avontuurlijk safari tot stijlvol kamille en trendy blokken: met deze nieuwe rugzakken is er voor ieder wat wils. 

Safari rugzak van Studio Ditte

Verlangt jouw kindje naar wildernis, avonturen en stoere dieren? Deze safari rugzak neemt je mee op safari avontuur! De tas is donkerblauw van kleur en heeft een stijlvolle print van stoere safari dieren. Zoals alle rugzakken van Studio Ditte, past ook in deze tas alles wat je nodig hebt voor de fruitpauze en de lunch. Een zebra, olifant, panter en leeuw: dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen met deze stoere rugzak. 

Chamomile: stijlvol & trendy

Deze rugzak ‘Chamomile’ met kamille print is een van mijn favorieten van de nieuwe Studio Ditte rugzakken. Het is een trendy tas die echt past bij iedere outfit. Is jouw kindje dol op bloemen en een romantische stijl? De kleur van de tas is uitgevoerd in een prachtige bruintint en de rugzak heeft een lichte print van verfijnde kamille bloemetjes. De rugtas is afgewerkt met zachtroze schouderbanden, ritsen en handvat. Ik ben helemaal fan!

Studio Ditte: Blocks green

Is jouw zoon of dochter meer een liefhebber van abstracte patronen? Dan is deze Studio Ditte rugzak ‘Blocks green’ echt iets voor hem of haar. Deze rugzak valt op! De rugzak heeft een print van groene blokken en de tas is afgewerkt met contrasterend blauwe details. Een hippe tas voor jongens of stoere meisjes! 

Studio Ditte: Blocks pink

Iets minder opvallend, maar zeker niet minder mooi is de rugzak ‘Blocks pink’ van Studio Ditte. De rugzak heeft dezelfde print als de ‘Blocks green’, alleen bij deze rugzak bestaat de print uit roze en bruine blokjes. Of je nu naar school gaat, een logeerpartijtje hebt of een dagje weg bent: met deze tas maak je echt een fashion statement. 

Wist je dat je alle rugzakken van Studio Ditte bij ons kunt laten personaliseren met de naam van je zoon of dochter? We borduren de naam van je kindje boven het voorvakje van de tas. Superleuk om cadeau te geven toch?

Waarom een Studio Ditte rugzak?

Naast het feit dat Studio Ditte natuurlijk supermooie ontwerpen heeft voor de rugzakken, is het ook een hele fijne tas voor school, zwemles of een dagje uit. Hieronder de voordelen van de Studio Ditte rugzak even op een rijtje:

  • Het is een hele stevige kinderrugzak die gemaakt is van gerecycleerde PET-flessen: een duurzame keuze dus.
  • Vlekken op de buitenkant? Geen probleem, met een natte doek veeg je de vlekken er gemakkelijk vanaf.
  • De tas is heel erg geschikt als eerste schooltas: door het handige formaat, de verstelbare schouderbanden en stevige hengsels is de tas comfortabel te dragen.
  • Door de diepte van de tas past er verrassend veel in de tas. Zelfs in het voorvakje met rits kun je nog kleine spulletjes kwijt.
  • De rugtas heeft een ruim hoofdvak met verstevigde bodem, waardoor de rugzak mooi in vorm blijft.
  • De voering is waterdicht: handig bij lekkende bekers ;).

Welke van deze nieuwe designs is jouw favoriet?

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss