Vorige Artikel 2 van 86 Volgende

Verjaardagstaart met bloemen, vlinders én taarttopper met naam

In november werd Liva, dochter van @mama.van.liva, 2 jaar. @debakboutique mocht de verjaardagstaart voor Liva haar tweede verjaardag maken. Vrijdagavond werd de mama van Liva gebeld, dat het door ziekte niet ging lukken om de verjaardagstaart voor Liva haar verjaardag zondag te maken. Gelukkig was daar Leonie Rijnders aka @mama.bakt als reddende engel en maakte last minute deze fantastische verjaardagstaart voor Liva!

Verjaardagtaart om je vingers bij af te likken!

De verjaardagstaart van Liva is gemaakt van luchtige biscuits gevuld met frambozen en witte chocolade. Afgesmeerd met Swiss meringue botercrème.

Verjaardagstaart met vlinders en bloemen

De basis van de taart voor de tweede verjaardag van Liva is zacht roze. De taart is gedecoreerd met bloemen gemaakt van twee tinten roze botercrème en gouden sprinkles welke doorlopen op de bovenkant van de taart. Daarnaast is de taart voorzien van gouden decoratie vlinders (niet eetbaar). 

Taarttopper met naam en leeftijd

De mama van Liva plaatste bovenop de verjaardagstaart een houten taarttopper met Ise haar naam en leeftijd. De naam van Liva is uit hout gesneden en de leeftijd is gegraveerd in een houten ballon die aan de naam vast zit. De taarttopper met naam geeft de verjaardagstaart van Liva een persoonlijk tintje. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss