Vorige Artikel 3 van 86 Volgende

Drie op een rij: Rugzak met naam voor mee naar de opvang én naar school

Rugzak met naam voor drie kids

Onlangs ontving ik deze leuke foto's van Doortje. Wat een mooi gezicht de drie tasjes op een rij.

Sticky Lemon rugzak voor mee naar school

In september 2022 werd Guus 4 jaar. Doortje ging voor Guus op zoek naar een rugzak voor mee naar school. Omdat Doortje zelf voor de klas staat weet ze hoe handig een rugzak met naam is. Ze koos voor een Sticky Lemon rugzak (model envelope deluxe in de kleur edison teal). 

Fresk rugzak voor mee naar de opvang

Op het moment dat ze voor Guus een rugzak bestelde, was Doortje zwanger van haar derde kindje. Toen in februari 2023 de eerste dag naar de opvang voor haar jongste spruit in zicht kwam, besloot Doortje om ook een rugzak met naam voor Jaan te bestellen. Haar dochter Kiek kon natuurlijk niet achterblijven. Dit keer koos Doortje een Fresk rugzak voor beide kinderen uit. Voor Kiek (2,5 jaar) de Fresk rugzak dandelion en voor Jaan (3 maanden) de rugzak deer olive

Maat rugzak 

Voor alle drie de kinderen koos Doortje de ‘kleine’ versie van de rugzak uit. De kleine rugzakken van Fresk en Sticky Lemon zijn mooi compact, maar er past toch veel in. Daardoor is deze rugzak super geschikt als eerste rugzakje. Eerst voor bijvoorbeeld mee naar de opvang en later voor mee naar school. 

Bedankt voor het delen van de leuke foto's! 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss