Vorige Artikel 4 van 86 Volgende

Review herinneringskist | Merel

In februari 2022 bestelde Merel voor het eerst een herinneringskist met geboortekaartje en diverse accessoires om herinneringen te bewaren. Precies een jaar later stuurde Merel mij een berichtje: "Ik heb weer een collega die is bevallen en we willen graag weer zo’n mooie geboortekist geven! Was de vorige keer een groot succes!!" Zo leuk om te horen! Merel bestelde opnieuw een herinneringsdoos met geboortekaartje, een tandendoosje met naam en een aantal bewaarzakjes om herinneringen in te bewaren.

Review

Merel beoordeelde By Bineke met een 10! Ze onderbouwde haar cijfer met de volgende review: 

"Doordat mijn eerste ervaring zo positief was, heb ik weer een grote bestelling geplaatst voor een prachtig kraamcadeau om met mijn team te geven aan onze collega! Het contact was weer super fijn, wordt goed meegedacht, laagdrempelig en fijn om via whatsapp het ontwerp te bespreken! Twijfel je? Niet doen! Zeker hier gaan bestellen! Het is je geld helemaal waard! En het bezorgd een grote glimlach om de persoon die het cadeau krijgt!" (6 maart 2023)

Merel onderbouwde haar review met deze foto. Hoe leuk is het om te zien dat de kersverse moeder zo blij is met haar kraamcadeau. 

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Klik hier om de reviews te lezen die door The Feedback Company verzameld worden.

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss