Artikel 49 van 134

6x een gepersonaliseerd kraamcadeau

Het uitzoeken van een origineel kraamcadeau kan best lastig zijn. Je wilt misschien iets anders dan de standaard slabbetjes, speentjes of knuffeltjes. Ook het uitzoeken van kleertjes is erg smaakgevoelig, want wat de één prachtig vindt, trekt een ander zijn of haar kindje echt niet aan. Is je beste vriendin, zus, schoonzus of andere goede bekende net bevallen en ben je op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Zoek dan niet verder, wij hebben voor je 5 gepersonaliseerde kraamcadeaus op een rijtje gezet die zeker weten in de smaak gaan vallen.

1. Gepersonaliseerde herinneringskist

Het krijgen van een kindje is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in iemands leven. De zwangerschap en de eerste periode na de geboorte zit vol met mijlpalen en speciale momenten. Hoe mooi is het om deze momenten tastbaar te maken en herinneringsitems te bewaren in een gepersonaliseerde herinneringskist? Denk aan echo’s, het eerste pakje, het geboortekaartje, het navelstrengklemmetje en de eerste schoentjes. Een gepersonaliseerde herinneringskist is superleuk om te geven én te krijgen. Je kunt een herinneringskist personaliseren aan de hand van het geboortekaartje of een foto, maar je kunt ook kiezen uit standaard ontwerpen en daar een naam aan toevoegen. Of misschien vind je het leuk om de kist te personaliseren met geboortegegevens, zoals geboortedatum, geboortelengte, geboortegewicht en geboorteplaats? Met een gepersonaliseerde herinneringskist heb je een uniek kraamcadeau waar de kersverse ouders erg blij mee gaan zijn.

2. Hydrofiele doek met naam

Een hydrofiele doek is een echte musthave voor iedere babyuitzet. Met een newborn kun je niet genoeg hydrofiele doeken in huis hebben. Een hydrofiele doek is multifunctioneel: de grote hydrofiele doeken kun je bijvoorbeeld gebruiken om een baby mee af te drogen, om een kindje mee in te bakeren of om een baby mee te beschermen tegen invloeden van buitenaf tijdens het voeden. Het normale formaat is perfect om te gebruiken als slabbetje of morsdoek. Kortom: met dit kraamcadeau zit je sowieso goed.

Hoe leuk is het om zo’n praktisch en nuttig kraamcadeau te geven, maar wel met een persoonlijk tintje? De gepersonaliseerde hydrofiele doeken zijn namelijk met de naam van het kindje geborduurd. Het bestellen is eenvoudig: kies een hydrofiele doek, geef de naam van het kindje door en kies de gewenste kleur garen, het gewenste lettertype en de positie van de naam. 

3. Badcape met naam

Hoe heerlijk is het om een kindje lekker in te wikkelen na een relaxte badder sessie? Een badcape is zo’n kraamcadeau dat ouders vaak gaan gebruiken. Met de prachtige kleuren van de Mushie collectie heb je al een stylish kraamcadeau dat past in ieder babyinterieur. Maak er een gepersonaliseerd kraamcadeau van door de naam van het kindje in de badcape te laten borduren. Wil je echt uitpakken? Stel dan een kraamcadeau pakketje samen door een bijpassend knuffeldoekje met naam of hydrofiele doek met naam toe te voegen. Je hebt niet alleen een origineel kraamcadeau, maar ook direct een herinneringsitem om voor altijd te bewaren. 

4. Spaarpot met naam

Het duurt misschien nog even voordat het kindje het geld zelf kan uitgeven, maar een spaarpot is een origineel kraamcadeau dat zeker weten goed van pas gaat komen. Kindjes krijgen vaak centjes: van een rapport en een zwemdiploma tot een verjaardag of een ‘heitje voor een karweitje’. Hoe leuk is het dat je kindje deze centjes in zijn of haar gepersonaliseerde spaarpot kan stoppen? Laat de spaarpot bijvoorbeeld personaliseren met naam en een mooie print. Of kies voor een spaarpot in de vorm van de eerste letter van de naam van het pasgeboren kindje. Aan dit gepersonaliseerde kraamcadeau gaat de kleine nog jaren plezier beleven.

5. Houten naam

Met een houten naam heb je een origineel gepersonaliseerd kraamcadeau waar je ouders vast en zeker erg blij mee gaat maken. De houten naam kan bijvoorbeeld gebruikt worden als wanddecoratie of als naambordje op de deur van de babykamer. Weet je de kleur en stijl van de babykamer? Dan kun je er nog voor kiezen om de houten naam te verven in een bijpassende kleur. Bij het bestellen van een houten naam heb je de keuze uit verschillende formaten en verschillende lettertypes. Zo kun je het afstemmen op de smaak van de kersverse ouders. 

6. Gepersonaliseerde speelgoedkist

Wil je een gepersonaliseerd kraamcadeau geven waar de ouders echt lang iets aan hebben? Dan is een speelgoedkist met naam een cadeau waar je jarenlang van kunt genieten. De speelgoedkist heeft een afmeting van 66 x 37,5 x 35,5 cm en daarmee groot genoeg voor al het speelgoed van de kleine spruit. Voor een pasgeboren baby is de kist misschien niet snel gevuld, maar hoe ouder het kindje wordt, hoe meer speelgoed hij of zij zal hebben 😉. Van bouwspeelgoed en treinsporen tot alles voor de poppen of knutselspullen: met deze kist is rondslingerend speelgoed in no-time opgeruimd. 

De speelgoedkist kunnen we personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de kleine en een mooie illustratie. Deze worden in de kist gegraveerd. Wil je graag (elementen van) het geboortekaartje erin laten graveren? Stuur een appje (06 121 72 857) met een foto van het geboortekaartje zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Naast opbergkist voor speelgoed, kan deze speelgoedkist ook gebruikt worden als extra grote herinneringskist. Kortom: een heel praktisch en persoonlijk cadeau voor nieuwe ouders!

 

Voor welk kraamcadeau ga jij? Plan die kraamvisite maar vast in, een gepersonaliseerd kraamcadeau is leuk en bijzonder om te geven én te krijgen!

Fotografie: Ingrid van @huisje.in.het.dorp en Linda van @boysmom_linda

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss