Artikel 16 van 71

Houten bewaarboek als fotoboek

Stephanie Van Schijndel appte mij onlangs met de vraag hoeveel bladen er ongeveer in een houten bewaarboek passen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren; de grote van de ringen, de dikte van het papier en of je nog dingen in gaat plakken zoals kaarten en foto's. Uitgaande van de standaard ringen die bij de houten bewaarboeken worden geleverd en 160 grams papier (dit is de dikte van het papier dat je bij het houten bewaarboek kunt bestellen) passen er ongeveer 70 vellen papier in een houten bewaarboek. Dit was voor Stephanie niet genoeg, omdat ze er graag een houten fotoboek van wil maken. Daarom heb ik speciaal voor Stephanie grotere ringen bij het houten bewaarboek geleverd. Wil je dit ook graag? Stuur me dan even een berichtje, dan kan ik kijken of er op dat moment grotere ringen beschikbaar zijn. 

Houten fotoboek met fotobladen

Een tip voor als je van een houten bewaarboek een houten fotoboek wilt maken, zijn de losse fotobladen van HEMA. In een set losse fotobladen zitten 15 fotobladen die aan beide zijden bedrukt kunnen worden oftewel 30 te bedrukken pagina's. Door een houten fotoboek te maken met losse fotobladen kun je het hele jaar door steeds een stukje van je fotoboek maken. De fotobladen passen in de houten bewaarboeken (en andere standaard 4-rings ringbanden) en je kunt kiezen voor een glazende of matte afwerking. De opmaakmogelijkheden van de fotobladen zijn hetzelfde als de rest van de fotoboeken van HEMA.

Review houten fotoboek

Stephanie beoordeelde By Bineke met een 10! Ze onderbouwde haar cijfer met de volgende review: 

"Wat een super service! Ik wilde iets anders dan er op de site stond en het is helemaal geworden zoals ik graag wilde en ik ben er heel blij mee. Dit worden prachtige fotoboeken voor mijn zoontjes. Bedankt voor de super service!!" 

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Klik hier om de reviews te lezen die door The Feedback Company verzameld worden.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss