Artikel 15 van 71

Een Mepal broodtrommel met naam en twee herinneringskisten

Hanneke bestelde onlangs een lunchset voor haar zoon Jim en twee herinneringskisten voor Jim en haar dochter June.

Mepal broodtrommel met naam 

Voor Jim mocht ik een Mepal broodtrommel met naam en een bijpassende drinkfles met naam maken. Hanneke vroeg of ik een lunchset kon maken bijpassend bij Jim zijn rugzak. Jim heeft de Padded Pak'r rugzak van Eastpak met de print Crazy Bananas uit de Tropical-collectie. De Padded Pak'r is een rugzak met een groot hoofdvak met ritssluiting en een handig voorvak met ritssluiting voor je kleine spullen. De gevoerde achterkant en smalle banden zorgen ervoor dat de rugzak comfortabel te dragen is, want rugzakken zijn meestal best zwaar voor kinderen. De Crazy Bananas rugzak heeft een grafisch patroon als basis: zwartwitte golven met over de rugzak geel met turquoise bananen. Ik heb een lunchset voor Jim gemaakt met tevens de volgen als achtergrond en afgewissel geel en turqoise bananen om Jim zijn naam. 

Herinneringskist voor broer en zus

Voor Jim én zijn zusje June mocht ik ook een herinneringskist maken. Hanneke koos voor de herinneringskist met geboorteplaats. Op de herinneringskist staat de naam van Jim c.q. June met hun geboortedatum en de coördinaten van hun geboorteplaats. Tevens staat de vorm van Nederland op de kist afgebeeld met op de geboorteplaats een foto van Jim en June. Voor Jim koos Hanneke voor een grijze achtergrond en voor June voor een oudroze achtergrond. 

Review By Bineke

Hanneke beoordeelde By Bineke met een 9! Ze onderbouwde haar cijfer met de volgende review: 

"Wat was het fijn dat Bineke goed meedenkt met onze wensen. We zijn verliefd op het resultaat van de herinneringskisten voor Jim en June en de lunchset gematcht bij Jim zijn tas. 

Bineke, ontzettend bedankt! En dit is zeker niet de laatste keer dat wij wat bij jou gaan bestellen." 

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Klik hier om de reviews te lezen die door The Feedback Company verzameld worden.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss