Artikel 17 van 71

Mepal broodtrommel met naam voor gamer Milan

Elleke is een van de mensen die ik regelmatig terug zie in de webshop. Terugkerende klanten zijn toch extra speciaal. Ik zie het als bevestiging dat iemand echt blij is met de dingen die ik maak en de service die ik bied, anders kom je niet weer terug. Toen Elleke mij vroeg of ik ook een broodtrommel met naam en een bijpassende drinkbeker met naam in game-thema voor haar zoon kon maken die 8 jaar werd, ben ik gelijk aan de slag gegaan en dit is het resultaat. Een stoere lunchset met op de achtergrond een grafisch patroon en boven de naam een afbeelding van een controller. 

Review broodtrommel

Elleke beoordeelde By Bineke met een 10! Ze onderbouwde haar cijfer met de volgende review: 

"Ik heb al een aantal keer bij Bineke besteld en ben iedere keer super tevreden, deze keer heeft Bineke naar aanleiding van mijn wensen persoonlijk voor mijn zoon een coole lunchbox en bijpassende beker gemaakt met een stoere controller van de PlayStation en zijn naam erop. Echt Uniek! Niemand heeft het :-)" 

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Klik hier om de reviews te lezen die door The Feedback Company verzameld worden.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss