Artikel 18 van 71

De verjaardagstaart voor de zoon van Interior Junkie | Taarttopper met naam en leeftijd op dripcake van HEMA

15 mei werd Oliver, zoon van Elisah (beter bekend als @interiorjunkiecom), 1 jaar. Elisah bestelde voor de verjaardag van Oliver een dripcake bij HEMA. Elisah plaatste bovenop de verjaardagstaart een houten taarttopper uit de webshop! 

Hema Dripcake verjaardag 

De dripcakes van HEMA zijn in drie verschillende maten te koop zodat je er eventueel ook een stapeltaart van kunt maken. Elisah koos voor een enkele dripcake van 9 centimeter hoog en een diameter van 13 centimeter (geschikt voor ongeveer 8 personen). De dripcake bestaat uit drie lagen red velvet cake gevuld met witte crème en frambozensaus. De groene drip is gemaakt van gekleurde chocolade. Dezelfde dripcake is ook verkrijgbaar met een roze drip. Daarnaast is er voor de echte chocoladeliefhebben ook nog een chocolade dripcake verkrijgbaar. Deze dripcake is gemaakt van drie lagen chocoladecake, chocoladecrème en chocolade fondant. 

Dripcake versieren

Een dripcake is al leuk van zichzelf, maar een dripcake is ook heel geschikt om extra te versieren en er zo een themataart van te maken. Elisah koos ervoor om de verjaardagstaart een jungle thema te geven. Elisah bestelde online een set jungledieren, deze waren alleen veel kleiner dan verwacht. Daarom scoorde Elisah lastminute ook nog de jungledieren set van de HEMA. In deze dieren set zitten naast verschillende jungledieren ook een paar palmbomen. Elisah plaatste zowel een paar jungledieren van HEMA, als de eerder bestelde kleine jungledieren bovenop de taart. Daarnaast versierde ze de taart met macarons tevens van HEMA. In het midden van de taart plaatste Elisah een taarttopper uit de webshop met de tekst Oliver 1 jaar. 


Wil je een ander dierenthema voor een verjaardagstaart? HEMA verkoopt ook nog een boerderijdieren set en een zeedieren set

Taart: HEMA 
Fotografie en styling: Interior Junkie

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss