Artikel 19 van 71

Mepal lunchset met naam voor Muck

Rugzak Fresk pinguïn

Muck kreeg voor zijn vierde verjaardag alles wat je nodig hebt om mee te nemen naar de basisschool: een toffe rugzak met pinguïns van het merk Fresk. De rugzak van Fresk heeft meerdere vakken zodat alle spullen veilig kunnen opgeborgen. Aan de binnenkant van de rugzak zit zelfs een apart vak zodat een drinkbeker recht op blijft staan. De rugzakken van Fresk zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Hierdoor draag je met deze rugzak ook een steentje bij aan het milieu.

Mepal lunchset met naam

Ik mocht voor Muck een gepersonaliseerde lunchset maken. Kim gaf aan dat ze graag een lunchset wilde die bij Muck zijn rugzak past. Samen hebben we het ontwerp bedacht. Kim had een van de ontwerpen uit de webshop als basis gekozen en van dit ontwerp hebben we de kleuren aangepast en een pinguïn boven Muck zijn naam toegevoegd. Muck zijn lunchset bestaat uit een Mepal broodtrommel met naam en een bijpassende drinkbeker met naam, drinkfles met naam en lunchpot met naam. Muck zijn lunchset is ook te bestellen met de naam van jouw kindje. 

Eerste schooldag

Vier jaar, dat betekent dat Muck vanaf nu naar de basisschool gaat! 12 mei 2020 was het dan zover, Muck mocht voor het eerst naar school. Door de Corona-periode heeft Muck geen 'wendagen' gehad, maar mag hij direct voor het echie. Naast Muck zijn lunchset met naam heeft Kim ook nog een foto van het hele gezin met een lief berichtje op de achterkant en een gelukspoppetje in zijn schooltas gedaan. 

Foto: Kim 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss