Vorige Artikel 25 van 71 Volgende

De verjaardagstaart voor de eerste verjaardag van Ise | Een taarttopper met naam

1 april werd Ise, dochter van @lynnvdkooi, 1 jaar. Bakkerij van Eck in Damwoude mocht de verjaardagstaart voor Ise haar eerste verjaardag maken. Lynn plaatste bovenop de verjaardagstaart een houten taarttopper met Ise haar naam in een krans. Deze taarttopper is meerdere jaren te gebruiken doordat de leeftijd niet op de taarttopper staat. De taarttopper met naam geeft de verjaardagstaart van Ise een persoonlijk tintje. 

Dripcake verjaardag meisje

De basis van de taart voor de eerste verjaardag van Ise is heel zacht roze. Vanaf de randen van de taart loopt een witte ‘drip’ naar beneden. De bovenkant van de dripcake is gedecoreerd met lichtroze en zacht oranje toefjes creme en gouden macarons. De onderkant van de dripcake is gedecoreerd met pareltjes en glitters in verschillende tinten roze en goud.

De dripcake is gemaakt van vanille biscuit en gevuld met vanille creme en framboos/bosbessen jam. Deze taart is geschikt voor ongeveer 14 tot 16 personen en is te bestellen bij Bakkerij van Eck voor €39,95.

Review taarttopper

Lynn was heel blij met de taarttopper, ze beoordeelde By Bineke zelfs met een 10! Ze onderbouwde haar cijfer met de volgende review: 

“Snelle reactie als je vragen hebt, goede service, bestelling wordt snel verzonden en de kwaliteit is top! Echt een aanrader!” 

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Klik hier om de reviews te lezen die door The Feedback Company verzameld worden.

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss