Artikel 24 van 71

Herinneringskist met geboortekaartje | De Papieren Boot

Esther kreeg van haar oma een herinneringskist als kraamcadeau, zodat ze alle eerste spulletjes van haar dochter Lois kan bewaren. De overoma van Lois schreef op de kaart “Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt”.

Ontwerp herinneringskist

Ik mocht het geboortekaartje van Lois in iets aangepaste vorm op de herinneringskist afdrukken. Het geboortekaartje van Lois is ontworpen door De Papieren Boot. De achtergrond van het geboortekaartje is een verloop van donker roze naar lichtroze. Voor de herinneringskist hebben we voor een effen achtergrond gekozen. We hebben de donkerste kleur uit de achtergrond van het geboortekaartje gebruikt. Op de voorkant van het geboortekaartje staat een geometrische zwaan afgebeeld. Lois haar naam staat in een sierlijk lettertype onder de zwaan en haar geboortedatum staat daar in een strak lettertype onder. De zwaan en Lois haar naam zijn met goudfolie op het geboortekaartje gedrukt. Lois haar geboortedatum staat in het wit op het geboortekaartje. Omdat goudfolie niet mogelijk is om op de herinneringskist te drukken, hebben we ervoor gekozen om de zwaan en de tekst in het wit op de herinneringskist te drukken.

Goed gevulde herinneringskist

Esther is heel blij met herinneringskist. Ze vindt het erg leuk om spulletjes te verzamelen om in de herinneringskist te bewaren. De herinneringskist zit dan ook al goed gevuld met o.a. het geboortepakje. Het geboortepakje heeft Esther in een mooie cadeauverpakking van haar favoriete kinderkledingmerk MarMar. Verder zitten alle kaarten die ze ontvangen hebben voor de geboorte van Lois in de herinneringskist. Esther heeft alle kaarten gebundeld aan twee metalen scharnierringen. Ook de foto’s van de newborn shoot hebben een plekje in de herinneringskist gekregen. Maar Esther heeft niet alleen de eerste spulletjes van Lois in de herinneringskist bewaard, maar ook de spullen van haar zwangerschap. Zoals de zwangerschapstest, een boekje met alle echo’s, haar 9 maanden dagboek en haar babyshowerboek.

Ontwerp geboortekaartjes: De Papieren Boot

Wil jij net als Esther ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskist van Lois is een kist die speciaal voor haar gemaakt is naar aanleiding van haar geboortekaartje, dit ontwerp is niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss