Vorige Artikel 31 van 71 Volgende

Herinneringskist trouwlocatie | Pauline Wingelaar

Onlangs mocht ik een herinneringskist maken voor Pauline Wingelaar, een herinneringskist waar Pauline alle spullen van het huwelijk van haar en Harmen in kan bewaren. Voorheen bewaarde Pauline deze spullen in een verhuisdoos op zolder, maar dat is met de komst van deze herinneringskist verleden tijd!

Op 26 juli 2014 gaven Pauline en Harmen elkaar het Ja-woord in de Grote Kerk in Naarden-Vesting. Naarden is bekend om zijn unieke stervorm. Speciaal voor Pauline tekende ik vorm van vesting Naarden na en plaatste ik een trouwfoto in de vorm van een hartje op de plaats van de Grote Kerk. Boven de 'ster' staan de namen Pauline & Harmen en onder de 'ster' staat de trouwlocatie met trouwdatum en daaronder de coördinaten van de trouwlocatie. 

Wil jij net net zo'n herinneringskist als de herinneringskist van het huwelijk van Pauline Wingelaar, maar dan met je eigen trouwlocatie? Dat kan! Voor alle trouwlocaties is het mogelijk om een herinnerigskist met trouwlocatie te maken. Je kunt kiezen of je de vorm van een provincie op de herinneringskist wil of de vorm van het land. 

Fotografie door: Pauline Wingelaar

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss