Vorige Artikel 30 van 71 Volgende

Herinneringskist met geboortekaartje | Tsjip Geboortekaartjes

Onlangs mocht ik twee herinneringskisten maken voor Fay en Benja, de dochter en zoon van Heidi. Ik mocht het geboortekaartjes van Fay en Benja op de herinneringskisten afdrukken. De geboortekaartjes zijn ontworpen door Tsjip Geboortekaartjes

Geboortekaartje Tsjip Geboortekaartjes

Voor Fay koos Heidi een schattig roze geboortekaartje met silhouet van een meisje met een toverstafje uit de collectie van Tsjip Geboortekaartjes. Voor Benja koos Heidi een stoer okergeel geboortekaartje met silhouet van een jongetje op de rug van een leeuw. De geboortekaartjes matchen qua kleur mooi bij de kinderkamers van Fay en Benja. 

Heidi had overal en nergens spulletjes liggen die ze wilde bewaren, zoals de eerste schoentjes, kleertjes, ikke boek en plakboek. Nu heeft ze voor ieder een eigen herinneringskist waarin ze alle spullen met een bijzondere herinnering kan bewaren. 

Ontwerp geboortekaartje: Tsjip Geboortekaartjes

Wil jij net als Heidi ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskisten van Heidi zijn een kisten die speciaal voor haar gemaakt zijn naar aanleiding van het geboortekaartjes van haar dochter en zoon, dit ontwerp is niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss