Vorige Artikel 32 van 71 Volgende

Herinneringskist geboorteplaats | Pauline Wingelaar

Onlangs mocht ik twee herinneringskisten maken voor de kinderen van Pauline Wingelaar.

Herinneringskist Reinier

21 mei 2015 werd Pauline voor het eerst moeder van een prachtige zoon Reinier. Voor Reinier maakte ik een herinneringskist met daarop zijn roepnaam in het groot, zijn tweede namen en achternaam in het klein daaronder, de vorm van Nederland met een foto van Reinier in de vorm van het hartje op zijn geboorteplaats en de coördinaten van zijn geboorteplaats eronder. 

Herinneringskist Diederik

Op 1 juli 2017 werd Pauline voor de tweede keer moeder, wederom van een prachtige zoon Diederik. Diederik werd zeven weken te vroeg geboren tijdens hun vakantie in Lucca. Daarom maakte ik voor hun 'kleine Italiaan' zoals Pauline hem noemt, een herinneringskist met de vorm van Italië. Verder is het ontwerp van de herinneringskist hetzelfde als van zijn grote broer Reinier: zijn roepnaam in het groot, zijn tweede naam en achternaam in het klein daaronder, een foto van Diederik in de vorm van een hartje op zijn geboorteplaats en de coördinaten van het ziekenhuis in Italië eronder. 

Wil jij net net zo'n herinneringskist als de herinneringskisten van de kinderen van Pauline Wingelaar, maar dan met de geboorteplaats van je eigen kind? Dat kan! Voor alle geboorteplaatsen is het mogelijk om een herinnerigskist met geboorteplaats te maken. Je kunt tevens kiezen of je de vorm van een provincie op de herinneringskist wil of de vorm van het land. 

Fotografie door: Pauline Wingelaar

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss