Vorige Artikel 33 van 71 Volgende

Herinneringskist met geboortekaartje | Eigen ontwerp

Onlangs mocht ik een herinneringskist maken voor Benjamin, de zoon van Ingeborg. Ik mocht het geboortekaartje van Benjamin op de herinneringskist afdrukken. Het bijzondere van dit geboortekaartje is dat het geboortekaartje door de moeder van Ingeborg, dus de oma van Benjamin, is getekend. Ze lieten het geboortekaartje met eigen ontwerp afdrukken bij Hippe Geboortekaartjes.

Gewenste leverdatum

Ingeborg bestelde de herinneringskist voor Benjamin op dinsdag. Bij haar bestelling gaf ze aan dat de vrijdag daarna het 3-jarig jubileum was van haar en haar vriend. Ze zou het super leuk vinden om de kist dan te ontvangen, maar begreep ook als dat niet zou lukken. Ik heb mijn best gedaan en de kist op donderdag verzonden. Ik ben natuurlijk ook altijd afhankelijk van PostNL, maar die was ons ook goed gezind. Nu hadden Ingeborg en haar vriend een leuk jubileumcadeau! Dus heb je je bestelling voor een bepaalde datum nodig? Geef dit dan altijd even aan in het opmerkingenveld van je bestelling, dan kan ik mijn best doen om je bestelling voor die datum te leveren!

Review herinneringskist

Ingeborg beoordeelde By Bineke met een 10! Ze onderbouwde haar cijfer met de volgende review: "Ik heb ByBineke ontdekt via Instagram, waar ik een post zag met een herinneringskist. Meteen wist ik: dat wil ik ook! De website is erg duidelijk, geeft mooie voorbeelden van wat je kan aanschaffen, en het aanschafproces zelf is ook heel helder. Daarbij is de levering echt super snel, en werden wij ook nog eens verrast met een extra'tje en een heel lief briefje. We zijn erg blij met de kist, hij wordt al langzaamaan gevuld met allemaal herinneringen." 

Ontwerp geboortekaartje: eigen ontwerp afgedrukt door Hippe Geboortekaartjes

Wil jij net als Ingeborg ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskist van Ingeborg is een kist die speciaal voor haar gemaakt is naar aanleiding van het geboortekaartje van haar zoon Benjamin, dit ontwerp is niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss