Vorige Artikel 34 van 71 Volgende

Herinneringskist met geboortekaartje | 4Cards

Onlangs mocht ik een herinneringskist maken voor Romee, de dochter van Sharon. Ik mocht het geboortekaartje van Romee op de herinneringskist afdrukken. Het geboortekaartje is ontworpen door 4cards.

Geboortekaartje 4cards

Sharon koos een geboortekaartje uit de collectie van 4cards. Een rechthoekig enkel geboortekaartje. Op de voorkant staan twee sneeuwpanters met de tekst "Pssst... Did you hear it? The cutest baby girl is born!". De bovenkant van het geboortkaartje is aan de voorkant en achterkant hetzelfde: panterprint in twee tinten roze (baby roze en fuchsia roze). Verder staat op de achterkant de tekst Hello lovely met daaronder Romee haar volledige naam in rosegoud folie, haar geboortegegevens en de namen en gegevens van haar ouders en broertje. Voor het ontwerp van de herinneringskist vervingen we de tekst van de voorkant voor de eerste en tweede naam. 

Ontwerp geboortekaartje: 4cards

Wil jij net als Sharon ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskist van Sharon is een kist die speciaal voor haar gemaakt is naar aanleiding van het geboortekaartje van haar dochter Romee, dit ontwerp is niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss