Vorige Artikel 27 van 86 Volgende

Een speelplek en werkplek in één

Toen ik samen met Studio Adrianne van Dijken begon aan ‘Jouw droominterieur in één dag’ stelde Adrianne van Dijken mij de vraag welke functies onze woonkamer met open keuken allemaal moest krijgen. Bij het maken van de indeling hebben wij dankzij de Endeløs Wall Bar van het Noorse merk Kaos twee functies kunnen combineren: een supertoffe speelplek voor Lize, die we ’s avonds gemakkelijk om kunnen toveren tot een werkplek voor Jasper of mij. 

Een lust voor het oog

Toen ik het klimrek van Kaos voor het eerst zag was ik op slag verliefd. We hadden eigenlijk geen plek in huis waar de Endeløs Wall Bar goed tot zijn recht zou komen. Maar zoals het met echte liefde gaat, kreeg ik het klimrek niet uit mijn hoofd. In een impulsieve bui bestelde ik de Endeløs Wall Bar bij Little Dreamers en gaf ik het klimrek een plekje in onze woonkamer. In ons vorige huis fungeerde de Endeløs Wall Bar alleen als klimrek. Eigenlijk zonde, want de mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de vele accessoires die Kaos ontwikkeld heeft. 

Een bureau voor jong en oud

Toen Adrianne en ik bezig waren met de indeling van onze nieuwe woonkamer, viel alles voor mij ineens op zijn plek… Op de plek waar we eerst een werkplek probeerden te creëren, moest de Endeløs Wall Bar komen. Dankzij de Kaos Table Top, die ik bij Little Dreamers bestelde, kunnen we van het klimrek in een handomdraai een bureau maken. Doordat je de hoogte van de Kaos Table Top zelf kunt bepalen, kan het bureau verschillende functies krijgen: 

-       Als je het tafelblad ongeveer 50 centimeter hoog hangt, is het een bureau voor kinderen.

-       Als je het tafelblad tussen 62 en 86 centimeter hoog hangt, is het een bureau voor volwassenen. 

-       Als je het tafelblad tussen 86 en 130 centimeter hoog hangt, is het een sta-werkplek voor volwassenen.

De Kaos Table Top is maar liefst 56,6 centimeter breed en 45 centimeter diep, dus ruimte genoeg om bijvoorbeeld met je laptop aan te zitten werken. Het tafelblad van Kaos is eenvoudig te bevestigen én te verwijderen, dus binnen een paar seconden kan er ook weer gewoon geklommen worden. 

Accessoires Endeløs Wall Bar

Naast het tafelblad voor de Endeløs Wall Bar, zijn er ook opbergzakken die je aan het klimrek van Kaos kunt bevestigen te koop. Bij Little Dreamers is genoeg keuze in opbergzakken voor het Kaos Klimrek. Ik koos voor de Kaos Canvas Organiser in de kleur lichtgrijs. In deze opbergzak kan Lize aan de linkerkant bijvoorbeeld haar kleurpotloden en stiften bewaren en aan de rechterkant haar lievelingsboeken. De opbergzak is in verschillende kleuren verkrijgbaar en is afgewerkt met leren details. Naast deze vrij ‘platte’ organiser, is er ook een opbergzak-model beschikbaar. In deze opbergzak is genoeg plek voor bijvoorbeeld de favoriete speelgoed en knuffels van je kind. 

Fotografie: Marga de Groot voor Muruelle Fotografie

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss