Vorige Artikel 40 van 86 Volgende

Vakantie Musthaves: Bontoy Traveller: handbagage koffer en loopdier in één

Toen Lize en ‘hond’ elkaar voor het eerst ontmoeten, was het liefde op het eerste gezicht. ‘Hond’ is de bijnaam van Lize’s Bontoy Traveller. Een handbagagekoffer voor kinderen die ook als loopdier gebruikt kan worden. 

Een ride-on koffer die beter rijdt dan het gemiddelde loopdier

Ik bestelde deze leuke koffer voor kinderen geruime tijd voordat we op vakantie gingen. Ik wilde Lize alvast even laten wennen aan het rijden op haar ride-on koffer. Van wennen was echter geen sprake. Dankzij de rubberen wieltjes, die 360° graden kunnen draaien, reed Lize direct op haar koffer weg. Een andere fijne bijkomstigheid is, dat de wieltjes van deze kidskoffer niet tot nauwelijks geluid maken als je kindje er op rond rijdt. 

De handbagagekoffer die je dagelijks gebruikt

Lize’s loopfiets moest het steeds vaker afleggen tegen haar Bontoy koffer. Het begon met rondjes rijden in huis op haar nieuwe loopdier, maar al snel moest ‘hond’ mee naar buiten. De buggy werd ingeruild door deze kidskoffer. Lize rolde bijvoorbeeld zelf op haar ride-on koffer naar en door de supermarkt en hond ging altijd met een goed gevulde buik weer naar huis. Er zit namelijk behoorlijk wat opbergruimte in deze kidskoffer, maar liefst 17 liter. Ook makkelijk voor mij, want ik had niet alleen m’n handen vrij tijdens het boodschappen doen, maar Lize rolde de boodschappen in de koffer ook voor mij naar huis. 

Kidskoffer op het vliegveld

Eind maart was het dan eindelijk zover... Onze vliegreis naar Curaçao stond op de planning, om daar bijna drie weken van het heerlijke klimaat, de relaxte sfeer en de prachtige stranden te gaan genieten. Eindelijk konden we de Bontoy kidskoffer gebruiken waarvoor we de koffer gekocht hadden. De afstanden die je op Schiphol af moet leggen zijn groot en de wachttijden lang. Lize wil altijd liever zelf lopen dan in de buggy zitten, maar met zulke grote afstanden is dat eigenlijk niet te doen. Dan ben je minstens twee keer zo lang onderweg. Dankzij de leuke ride-on koffer van Bontoy racete Lize het vliegveld over. Op de momenten dat Lize wel in de buggy zat, kon ik deze lichtgewicht handbagagekoffer (hij weegt maar 4 kilo) makkelijk tillen aan het handvat dat in het zitvlak verstopt zit of achter me aan rollen door gebruik te maken van de makkelijke in- en uitschuifbare handgreep.

Plezier van je koffer in het vliegtuig

Het ‘stuur’ van het loopdier kun je makkelijk verwijderen, waardoor deze koffer voor kinderen van het merk Bontoy (bij de meeste vliegmaatschappijen) mee mag als handbagage in het vliegtuig. De afmetingen van de Bontoy Traveller zijn 27 cm hoog (met handvat 39 cm) bij 23 cm breed en 53 cm lang. Helaas paste de koffer niet in het bagagevak boven onze stoelen, dit lag overigens niet aan de koffer maar aan de plek waar wij zaten in het vliegtuig, daarom werd de koffer tijdens het opstijgen door een stewardess opgeborgen. Toen Jasper na het opstijgen aan een andere steward vroeg of hij onze hond even wilde halen, antwoordde de steward verschrikt “maar meneer de honden zitten in het ruim”. Lachend legde Jasper uit dat het om onze handbagagekoffer in de vorm van een hond ging. 

Zelfs in het vliegtuig zorgde de koffer van Bontoy voor veel plezier. We hadden de koffer gevuld met Lize’s favoriete speelgoed en wat tussendoortjes van De Kleine Keuken. Maar naast het vermaak en het lekkers dat in de koffer zat, heeft Lize zelfs in het vliegtuig een paar keer van de ride-on functie van de koffer gebruik gemaakt. Ze rolde door het gangpad van het vliegtuig, van de voorkant van het vliegtuig naar achterkant van het vliegtuig ging een stuk makkelijker dan andersom. 

De kidskoffer die veel meer is dan een reisvriend voor je kind! 

Volgens mij is het wel duidelijk dat wij fan zijn van deze ontzettend leuke handbagagekoffer met ride-on functie. Deze kidskoffer van Bontoy is naast Lize’s reisvriend ook gebombardeerd tot Lize’s huisdier. Iedere avond voor het slapen gaan wordt er even naar hond gezwaaid en krijgt hij een kusje op zijn snuit. Het is wel duidelijk dat de koffer bij terugkomst niet is opgeruimd, maar naast Lize’s loopfiets in de kamer staat geparkeerd. 

De Bontoy Traveller is er in twee verschillende uitvoeringen. Een heerlijk roze girly variant met zwarte details (de Bontoy Traveller Jolie) en een zwartwit gestipte versie voor jongens en stoere meisjes (de Bontoy Traveller Dalmatiër). Deze ontzettend leuke reiskoffer voor kinderen shop je bij psikhouvanjou voor €129,95. Wanneer je de ride-on koffer voor 15.00 uur bestelt, wordt hij dezelfde dag nog gratis verzonden. Ik zeg doen! Ook als je nog geen vakantie op de planning hebt staan. 

Fotografie door Marga de Groot-Kuiper van Muruelle Oldenburger Beauty & Photography

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss