Vorige Artikel 85 van 129 Volgende

Boobietalk!

Ik ben gek op mooie lingerie... Vroeger kocht ik regelmatig setjes bij fastfashionketens. Tot ik een jaar of zes geleden voor het eerst bij Riets Lingerie kwam. In deze lingeriespeciaalzaak in Groningen voel ik me altijd als een kind in een snoepwinkel. 

Verkeerde bh-maat

Toen ik voor het eerst bij Riets Lingerie kwam, kwam ik erachter dat ik al jaren de verkeerde bh-maat droeg. Fleur, die de lingeriezaak samen met haar moeder Rieteke runt, vertelde mij dat 70% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt. De meest gemaakte fout is dat vrouwen een bh dragen met een te grote omvang en een te kleine cup. Ik heb zelf ook altijd de neiging om een bh met een grotere omvang te kopen omdat ik een hekel heb aan ‘kussentjes’ op de rug. Na mijn eerste aankoop bij Riet’s was ik overtuigd... Goede lingerie is écht belangrijk. Het geeft zoveel meer comfort en laat je figuur veel mooier uitkomen, zowel met als zonder kleding.

Veranderende bh-maat 

Na mijn zwangerschap en een jaar borstvoeding geven, zijn mijn borsten wel wat veranderd. Dat ze veranderd zijn in theezakjes wil ik niet zeggen, maar het ‘volume’ aan de bovenkant van m’n borst is wel iets afgenomen. Toen ik stopte met borstvoeding geven, was ik zo blij dat ik de borstvoedingsbh’s weer in kon ruilen voor mijn eigen lingerie. De prachtige lingerie die ik de afgelopen jaren verzameld had, lag in de kast op mij te wachten. Maar mijn bh’s zaten toch niet meer zo goed als voor mijn zwangerschap. Ik besloot mijn borsten te trakteren op nieuwe lingerie, na een jaar als melkfabriek te hebben gefungeerd hebben ze dat wel verdiend. Voordat ik tussen al dat moois ging rondneuzen, heeft Rieteke eerst gekeken wat de zwangerschap en een jaar borstvoeding geven met mijn borsten gedaan heeft. De omvang is hetzelfde gebleven, maar mijn borsten zijn een cupmaat kleiner geworden. Geen wonder dat mijn bh’s niet meer zo lekker zaten, maar de ‘schade’ valt mij mee. 

Ander model BH

Voor mijn zwangerschap kocht ik eigenlijk altijd niet voorgevormde balconette bh’s. De horizontaal uitgesneden cups zijn typerend voor de balconette bh. Bij binnenkomst viel mijn oog direct op een prachtige balconette bh van Aubade. Toen ik deze bh paste kwam ik erachter dat dit model niet meer het mooiste model voor mij is. Rieteke adviseerde mij een voorgevormde bh met diepe cup en licht push up effect van Aubade. Wat een verschil. Deze bh deed zoveel meer voor mijn figuur. Zowel met als zonder kleding. Dankzij de diepe cup en het lichte push up effect is het volume dat ontbreekt in de bovenborst weer terug.  

Daarnaast heb ik nog een body van Marie Jo gekocht, deze body heeft een klein beetje een shapend effect. Ondanks dat ik mijn figuur van voor mijn zwangerschap wel weer terug heb, geeft dit mij toch wel een zeker gevoel. Ik draag namelijk bijna altijd rokjes en jurkjes. En als er iets is wat ik vreselijk vind, is het lijntjes door je kleding zien. Maar als je ondergoed, een hemdje én een panty draagt is dit bijna onmogelijk. Dankzij deze body van Marie Jo is dat verleden tijd!

Riet’s Lingerie Groningen

Riets Lingerie verkoopt onder andere Prima Donna, Marie Jo en Aubade. De prijs van deze lingerie ligt iets hoger dan de prijs van lingerie bij fastfashionketens, maar deze lingerie is het geld dubbel en dwars waard. Het is niet alleen erg mooi, maar ook erg comfortabel. Wist je dat het ongeveer 18 maanden duurt voordat een bh van deze lingeriemerken in de winkel ligt? Er wordt goed nagedacht over steun, stevigheid en de verdeling van drukpunten. Er wordt zoveel aandacht besteed aan de lingerie en dat zie én voel je. Ik kan iedereen aanraden om eens bij Riets Lingerie binnen te lopen. Je wil nooit meer anders! En ik ben overduidelijk niet de enige die er zo over denkt, want Riets Lingerie heeft in heeft in 2013, 2015 en 2017 de Prima Donna Award gewonnen. De award voor de beste Lingerie Styling-service van Nederland! 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss