Vorige Artikel 44 van 86 Volgende

Stoere & meisjesachtige verjaardagsoutfit: Gouden tutu gecombineerd met panterprint en spijkerstof

Ik ben sowieso groot fan van het merk MarMar Copenhagen. Toen ik de gouden tutu van MarMar Copenhagen bij Minipop zag, was ik op slag verliefd... Deze tutu moest en zou Lize dragen op haar eerste verjaardag, dat stond al heel lang vast. Maar hoe ik de tutu zou combineren, heb ik lang over getwijfeld. De gouden tutu is natuurlijk best wel een eyecatcher. Kan daar nog een item met een printje bij zoals de leopard print van MarMar Copenhagen of kan ik het beter bij effen kledingstukken houden?

Goud met panterprint

Ik houd van de ene kant heel erg van meisjesachtig (roezeltjes, kraagjes, rokjes, jurkjes), maar van de andere kant ook heel erg van stoer. Daarom combineerde ik haar gouden verjaardagstutu met een spijkerblouse met roezels op de schouders van H&M. Ons all time favorite printje is panterprint, daarom vond ik het toch wel erg leuk om deze print ook in Lize's verjaardagsoutfit terug te laten komen. Ik maakte de outfit daarom af met de bruine versie van de leopard legging van MarMar Copenhagen. Last minute scoorde ik nog te gekke zwarte sneakers van Puma met gouden glitterzool bij Kids & So. De perfecte finishing touch voor deze outfit. Helaas waren deze schoentjes nog iets te groot, maar deze staan in de kast op Lize te wachten. Ik vind Lize's verjaardagsoutfit girly, maar toch stoer... Precies wat bij Lize past. 

Matching outfits

Marga de Groot van Muruelle Oldenburger Beauty & Photography heeft Lize's verjaardag super mooi vastgelegd. Voor de foto's vond ik het wel mooi als onze outfits een beetje zouden matchen. Ik droeg daarom een spijkerjurkje van G-star RAW, de Tacoma Slim Flare Dress (medium aged). Jasper droeg een zwarte skinny van Jack & Jones en een denim overhemd van Tommy Hilfiger

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss