Vorige Artikel 48 van 86 Volgende

KipKep op vakantie

Toen ik vertelde dat we met Lize op vliegvakantie gingen en we maar een koffer hadden geboekt, lachten veel mensen mij uit: “Dat gaat je nooit lukken!” Om het tegendeel te bewijzen ging ik op zoek naar multifunctionele spullen die weinig ruimte innemen in de koffer. Het liefste koop ik producten van Nederlandse bodem. Ik ben altijd trots als Nederlandse merken toffe producten maken. In mijn zoektocht naar ruimtebesparende producten, ben ik goed geslaagd bij het Nederlandse merk KipKep.

Eerste kennismaking met KipKep

Wij leerden KipKep kennen toen Lize net geboren was. Lize had veel last van darmkrampjes, omdat ik zelf een chronische darmziekte heb weet ik als geen andere hoe naar darmkrampen zijn. Een kruik op je buik is dan erg fijn, maar je legt natuurlijk geen kruik op een kleine babybuik. Ik besloot de Woller van KipKep uit te proberen. De Woller is heerlijk zacht en is zo ontworpen dat de meeste vulling naar de zijkanten zakt en daardoor niet drukt op het babybuikje. De Woller bleek multifunctioneel. Hij was niet alleen handig voor Lize’s darmkrampjes, maar ook voor mijn ‘voedingsongemakken’. Toen ik borstontsteking had, was de Woller ook een uitkomst. Ik legde de warme Woller op mijn borsten, om zo de doorstroming van de melk te bevorderen. Maar de Woller is niet alleen warm te gebruiken. Door de Woller in de koelkast of vriezer te leggen ontstaat een zacht, koud kompres. Ideaal als je stuwing hebt, je kindje zicht stoot of om aan het voeteneind van het bedje te leggen tijdens hete zomerdagen.

Luiertas, speelkleed en verschoonmat in één

Tijdens mijn zwangerschap werd ik verliefd op de MYOMY-luiertas, waar ik overigens nog steeds blij mee ben, maar echt handig om mee te nemen op vakantie is deze luiertas niet. De luiertas van MYOMY is gemaakt van leer en is van zichzelf al vrij zwaar. Toen ik op zoek ging naar een goed alternatief, kwam ik al snel de verzorgingstas van KipKep tegen. Een luiertas waar een matje (74 x 80 cm) aan vast zit. Doordat een kant van het matje een waterdichte coating heeft, kun je het matje perfect gebruiken als bijvoorbeeld speelkleed of verschoonmatje. Als bijvoorbeeld het gras nog vochtig is, plaats je de coating naar beneden en als je je kindje gaat verschonen leg je de coating naar boven.

2451366F-8C15-47F3-ACED-938DB7F645A4.jpg

Wat ik ook erg handig vindt, is dat je de verschoontas met behulp van twee drukknopen eenvoudig aan de kinderwagen of buggy bevestigingen. De binnenkant van de tas bestaat uit een groot vak en biedt voldoende opbergruimte voor alle spullen die we nodig hebben om bijvoorbeeld een dagje naar het strand te gaan. Aan de bovenkant van de tas zit nog een klein opbergvakje met rits voor waardevolle spullen. Erg handig!

B37790F4-7ABB-412F-8470-E5707084FD80.jpg

Let’s go to the beach 

Een strandlaken is natuurlijk wel een musthave als je op strandvakantie gaat, maar neemt altijd veel ruimte in in de koffer. In plaats van een strandlaken namen wij de Blenker van KipKep mee. Een hydrofieldoek ter grootte van een eenpersoonsbed. Zo heb je veel ruimte om op te liggen, maar neemt weinig ruimte in in je tas en weegt ook nog eens bijna niets. Een ander groot pluspunt is dat de Blenker veel sneller droog is dan een strandlaken. 

7FB1438F-285E-443E-8D75-181F5A154EE5.jpg

Outfit of the week

Ik twijfelde wat ik mee zou nemen op vakantie voor na het zwemmen... Een badjas of een badcape. Een badjas leek me vrij warm en een badcape niet zo praktisch. Op de website van KipKep kwam ik de Blenker poncho tegen. Een poncho van 100% hydrofiel katoen. Dit leek me wel wat: neemt weinig ruimte in in de koffer (+1), is niet te warm (+2), neemt goed vocht op (+3) en droogt snel weer (+4).  

Hoewel Lize genoeg leuke kledingsetjes mee had op vakantie, heeft Lize tijdens de vakantie veelal in haar poncho rondgekropen. Lize heeft namelijk een hekel aan hoedjes (in welke vorm dan ook), maar accepteerde de capuchon die aan de KipKep poncho vastzit verrassend genoeg wel. De poncho van KipKep is voor ons dus een echte musthave! 

1D16A30A-D65A-4299-A4D4-0130FA406569.jpg

Oftewel ga je op vakantie en ben je op zoek naar multifunctionele producten die weinig ruimte innemen, neem dan zeker eens een kijkje bij KipKep (en ook als je niet op vakantie gaat trouwens ;-)). 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss