Vorige Artikel 53 van 86 Volgende

Spelen op vakantie

Mijn belangrijkste tip op het gebied van spelen en speelgoed voor op vakantie is, neem niet teveel mee. Alle nieuwe indrukken en alle aandacht die kinderen krijgen, is vaak al genoeg. Daarnaast kunnen kinderen zich met de gekste dingen vermaken. Zo kreeg Lize in het vliegtuig een kartonnen bekertje van de stewardess en Lize heeft zich hier heel goed mee vermaakt.

Waterpret

Van veel mensen kreeg ik de tip om een opblaaszwembadje mee te nemen, veel zwembaden zijn namelijk nog te koud voor kleine kinderen. Naast de tip van een opblaasbaar zwembadje, kreeg ik ook van iemand de tip om een opblaasbootje mee te nemen. Wij hebben geen opblaasbaar bootje meegenomen, maar daar een gekocht. Wat heeft Lize veel plezier van dit bootje gehad, zoveel plezier dat we hem zelfs weer meegenomen hebben naar Nederland. Het opblaasbootje diende zowel als zwembadje als een echt bootje voor op het water, maar je kunt er natuurlijk ook een zandbak van maken op het strand.  

Lezen en kleuren

Bijna ieder kind houdt van tekenen en bijna ieder kind houdt van boekjes. Nu zijn tekenspullen en boeken niet het meest ideale speelgoed om mee te nemen naar het strand of het zwembad. Daarom een tip van mij… Neem een van de badboekjes van Wee Gallery en een kwastje mee. Dit badboekje kun je ook gebruiken om te kleuren met water, want zodra het badboekje in aanraking komt met water, krijgen de zwart-wit illustraties kleur. De kleuren verdwijnen wanneer het boekje opdroogt en is hij dus weer klaar voor de volgende ronde. Daarnaast is er genoeg te zien in de badboekjes, zodat je er de makkelijk verhaaltjes bij kunt vertellen. Maar er zijn nog veel meer leuke badboekjes te koop natuurlijk. 

Bad- en bijtspeeltje als armband

Krijgt jouw kleintje net als Lize net tandjes voordat jullie op vakantie gaan? Dan is het bad- en bijtspeeltje van Oli & Carol dat ik shopte bij Klein & Stoer een handige tip. Dit bijtspeeltje is ideaal, omdat het tevens een ‘armbandje’ is. Je kunt het bijtspeeltje om de arm van je kindje klemmen, zo kan je kindje het speeltje niet aldoor op de grond gooien. Erg handig als je onderweg bent, in de auto of het vliegtuig pak je speelgoed toch iets minder makkelijk op. Daarnaast kun je de bijtspeeltjes van Oli & Carol ook mee in bad nemen, want er zitten geen gaten in de bijtspeeltjes van dit merk waardoor bacteriën en schimmels geen kans hebben om zich te nestelen in het speeltje.

On the road

Voor vertier in de auto zijn de zonneschermen van mijn eigen merk natuurlijk hartstikke leuk. Ook als je op vliegvakantie gaat en maakt daar gebruik van een huurauto, kun je de zonneschermen makkelijk meenemen. De zonneschermen kun je namelijk ‘opvouwen’ tot klein pakketje zodat je ze weinig ruimte innemen in je koffer. De zonneschermen zijn leuk te combineren met bijvoorbeeld de vingerpopjes van HEMA Nederland

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss