Hip auto zonnescherm voor je kind 

Wil jij je kindje onderweg beschermen tegen de zon? Dan is een auto zonnescherm met naam een goed idee. Dit houdt het felle zonlicht en warmte tegen. Ook beschermt het je kind tegen UV-straling.

By Bineke ontwerpt met liefde een auto zonnescherm voor je kind of een andere leuke bedrukking. Ze zijn niet alleen leuk, maar sommige ontwerpen stimuleren ook de zintuigen van je kind. Zo kun je met het auto zonnescherm met dieren je kind onderweg de dieren laten aanwijzen. Of laat, op het auto zonnescherm Nederland, zien waar de reis naartoe gaat. 

Levering auto zonnescherm 

Het zonnescherm voor in de auto verkopen we per stuk. Een zonnescherm wordt geleverd met twee zuignappen. Het zonnescherm wordt opgevouwen geleverd en is ook weer gemakkelijk op te vouwen. Zo kun je het bijvoorbeeld ook gemakkelijk meenemen op vakantie. 

Verzending auto zonnescherm kind binnen 48 uur

Een zonnescherm wordt binnen 48 uur verstuurd als brievenbuspakket. Heb je het voor een bepaalde datum nodig? Geef dit dan in het opmerkingenveld aan. In dat geval proberen we het voor die datum voor je te regelen. 

Auto zonnescherm kind bevestigen

Het auto zonnescherm is 38 x 44 centimeter. De zonneschermen zijn geschikt voor de meeste auto’s. Controleer voordat je een zonnescherm bestelt of het zonnescherm ook op het raam van jouw auto past. Het zonnescherm kun je eenvoudig bevestigen en verwijderen door de twee meegeleverde zuignappen. Is het raam van je auto iets kleiner dan de afmetingen van het zonnescherm? Dan kun je het zonnescherm, doordat deze flexibel is, tussen het kozijn van het raam klemmen. Twijfel je of het zonnescherm in jouw auto past? Stuur dan een appje naar 06 17 11 62 25 of mail naar info@bybineke.nl. 

Voordelen zonnescherm auto kind

  • Het zonnescherm is gemaakt van een combinatie van katoen en synthetisch.
  • Het auto zonnescherm kun je makkelijk bevestigen en verwijderen door de meegeleverde zuignappen.
  • Het zonnescherm houdt het felle zonlicht tegen en beschermt ook tegen UV-straling en het opwarmen van de auto. 
  • Het auto zonnescherm wordt per stuk verkocht, je kan dus op ieder raam een ander zonnescherm plaatsen. 
© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss