Vorige Artikel 105 van 130 Volgende

De leukste haarspeldjes: Lize's bowtique

Ik ben gek op kraagjes, roezeltjes, jurkjes en rokjes, maar vind het ook leuk om Lize wat stoerder te kleden en dan wil het nog wel eens voorkomen dat Lize voor een jongetje wordt aangezien. 

Eerste haarspeldje

Ik kijk enorm uit naar het moment dat ik voor de eerste keer een haarspeldje bij Lize in kan doen. Ik denk dat alle meisjes mama’s dat wel herkennen... Nu Lize’s haar begint te groeien ben ik dan ook alvast begonnen met het inslaan van de leukste haarspeldjes. Op Instagram kwam ik By Mév (@by.mev) tegen, een walhalla voor alle meisjesmama’s. Zoveel verschillende modellen speldjes, haarbanden en elastiekjes in zoveel verschillende kleuren en materialen. Heerlijk om zoveel keus te hebben in haaraccessoires voor onze kleine meid. Ik had dan ook direct een rijkelijk gevuld verlanglijstje. 

Haarspeldje als finishing touch 

Bij By Mév kun je je hart ophalen. In de meeste winkels vind je in een hoekje of bij de kassa een verdwaalde haaraccessoire, maar By Mév voelde ik me net een kind in een snoepwinkel. By Mév heeft haaraccessoires in alle soorten, kleuren en maten en daarnaast kun je zelf de perfecte haaraccessoire samenstellen. Voor elke outfit een bijpassend speldje, een haarspeldje is zoveel meer dan een functionele accessoire om dat ene haarlokje uit het gezicht weg te halen. De haarstrikjes en haarbanden van By Mév zijn te bestellen door haar een privébericht te sturen op Instagram

Elke maand een feestje voor je haar

Na de vele goodie-/beautyboxen, komt By Mév vanaf 1 mei met een haarbandjes/haarstrikjes abonnement! Voor de 5e van de maand ontvang je je verrassingspakket met 3 haarbandjes of 3 haarstrikjes, warvan 1 limited edition haarbandje of haarstrikje. De kosten voor een haarbandabonnement zijn €20,- per maand inclusief verzenden en €15,- inclusief verzenden voor een haarstrikjesabonnement. Elke maand een feestje voor het haar van je kleintje! De haaraccessoire abonnementen van By Mév zijn af te sluiten door haar een privébericht te sturen op Instagram

Haarspeldjes opbergen

Ik wilde geen onoverzichtelijke bak vol met haarspeldjes. Daarnaast vind ik de haarspeldjes veel te leuk om uit het zicht op te bergen. Om Lize’s haarspeldjes mooi en overzichtelijk op te bergen kocht ik deze mooie, houten strikhouder van Feestje van Hout. Deze gepersonaliseerde strikhouder is niet alleen een super leuk kraamcadeau voor een baby meisje, maar ook voor bijvoorbeeld de eerste verjaardag van een meisje. Met een gepersonaliseerd cadeau scoor je altijd. 

 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss