Vorige Artikel 37 van 58 Volgende

Uitgelicht: Eerste feestdagen als gezin zijn goud waard

De feestdagen staan weer voor de deur. Wat verheug ik me op onze eerste Kerst en eerste jaarwisseling als gezin. Alle eerste keren zijn zo bijzonder... Zo gek dat we vorig jaar nog niet wisten dat het de laatste Kerst en laatste jaarwisseling met z’n tweeën zouden zijn.

Eerste Kerst outfit

Een half jaar geleden liep ik bij toeval tegen een gouden tutu van het merk Dirkje aan. Ik was op slag verliefd en kocht deze tutu alvast voor onze eerste kerst met z’n drietjes. Ik had nog geen idee hoe ik de gouden tutu moest combineren, maar gelukkig had ik nog alle tijd om een leuke kerstoutfit samen te stellen. Begin december word ik toch een beetje onrustig. Lize’s kerstoutfit is nog niet compleet. Lize’s garderobe heeft zich de afgelopen maanden flink uitgebreid, maar ik vind het nog best lastig om de gouden tutu te combineren.

Combinatie 1: Grafische print met goud

Ik ben gek op grafische printjes, zowel voor mezelf als voor Lize. Wanneer ik een grafische print tegenkom met goudkleurige en donkerblauwe details van het merk Tumble ’N Dry twijfel ik dan ook geen seconde. Deze print past perfect bij Lize’s gouden tutu, want deze heeft aan de bovenkant ook een donkerblauwe band en strik. Op de gouden en blauwe details na is de print roze, wat het super girly maakt. Er is zowel een trui als een legging met deze print. Omdat ik geen keuze kan maken, besluit ik ze beide maar mee te nemen.

Twee eyecatcher in een outfit vond ik wel genoeg, daarom maakte ik twee verschillende setjes: een met de legging (Mapoon) en een met de trui (Nanum). De outfits maakte ik af met donkerblauwe basics. Bij de trui een donkerblauwe maillot van de HEMA en bij de legging een donkerblauwe top met roezel kraag van Petit Bateau (het gouden bootje op de onderkant van het shirt is een detail waar ik dan weer heel blij van word).

Combinatie 2: Goud, wit en blauw

Je leest het goed... Geen rood-wit-blauw, dat komt wel met Koningsdag, maar goud-wit blauw. De gouden tutu van het merk Dirkje combineerde ik op twee verschillende manieren met wit en blauw.

Voor het eerste setje gebruikte ik een donkerblauwe romper van de HEMA en wederom de donkerblauwe maillot van de HEMA, altijd handig zo’n basic. Ik maakte de outfit af met een wit met donkerblauwe stippen vest van Tumble ’N Dry.

Voor het tweede setje gebruikte ik wederom de donkerblauwe romper van HEMA, met daarover een gebreid, gebroken wit vestje van de ZARA. Ik maakte dit setje af met een wit met blauwe vlekjes legging van het merk Noppies en schattige witte slofjes van de H&M.Eerste Jaarwisseling

Vorige jaarwisseling wensten we nog dat 2017 het jaar zou worden waarin ik zwanger zou worden, dat ze ook in 2017 nog geboren zou worden had ik niet durven dromen. Wat was 2017 een geweldig jaar. Het jaar waarin we er al vrij snel achter kwamen dat ik zwanger was, het jaar waarin we toe groeiden naar het ouderschap en het jaar waarin we de titel ‘papa en mama’ kregen. Lize ligt de hele avond al lekker te slapen, iets voor twaalven wordt ze wakker. Net alsof ze dit bijzondere jaar samen met ons af wil sluiten. De klok slaat twaalf uur, in plaats van zelf een slok bubbels te nemen, geef ik Lize een flesje afgekolfde melk. Proost lieve Lize, laten we van 2018 een prachtig jaar maken met heel veel eerste keren!

Nog een leuke tip voor kerst: Het kerstfeest der dieren - een gouden boekje.

© 2015 - 2021 By Bineke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel