Vorige Artikel 50 van 70 Volgende

Uitgelicht: De leukste outfits voor Koningsdag

Nog even dan is het weer zover: Koningsdag! En dit jaar, wanneer Lize haar eerste Koningsdag viert, komen de Oranjes dit met haar vieren in Groningen! Een echte Koningsdag outfit mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ik ging in Groningen op zoek naar de leukste oranje en rood-wit-blauwe items. Bij Wijsneus en Hartendief ben ik goed geslaagd!
 

Oranje duo

Tijdens Koningsdag kleurt heel Nederland oranje! Vind je een compleet oranje Koningsdag outfit een beetje teveel van het goede? Kies dan voor één item, oranje is een opvallende kleur dus één item heeft vaak al het gewenste effect. Je hoeft de oranje items ook zeker niet de rest van het jaar in de kast te laten hangen, oranje is een prachtige kleur voor de lente en de zomer. 

Bij Hartendief scoorde ik een leuk oranje broekje van het merk Name It. Dit oranje broekje is voor zowel jongens als meisjes heel geschikt. Voor meisjes heb ik het oranje broekje gecombineerd met een gestreepte romper voorzien van een kraagje van Petit Bateau en afgemaakt met een spijkerjasje van Beebielove. Voor jongens heb ik het oranje broekje gecombineerd met twee soorten streepjes. Een heel fijn wit gestreept T-shirt van Petit Bateau met daarover een vestje met een groffere streep. De mouwtjes van dit vestje heb ik omgeslagen, zodat er een leuk sterretjes motiefje tevoorschijn komt. Dit leuke vestje dat ik scoorde bij Wijsneus is reversible.

81640BC7-B0BB-4E4E-AD81-ACE145A92261.jpg

Oranje broekje Name It (J/M)€ 19,99 - Hartendief
Gestreepte romper Petit Bateau (M)€ 19,95 - Wijsneus
Spijkerjasje Beebielove (M)€ 49,95 - Hartendief
Fijn gestreept T-shirt Petit Bateau (J)€ 17,95 - Wijsneus
Grof gestreept vestje Petit Bateau (J)€ 24,50 - Wijsneus


Rood-wit-blauw duo

Oranje mag dan wel dé kleur zijn tijdens Koningsdag, maar een rood-wit-blauwe outfit is misschien nog wel leuker. Bij rood-wit-blauw denk ik direct aan merken als Petit Bateau, Levi’s en Tommy Hilfiger. Maar ook Claesen's en Tumble ’n Dry hebben dit seizoen veel leuke rood-wit-blauwe items in de collectie.  

Ik heb twee unisex setjes gescoord bij Wijsneus. Beide setjes zijn van Petit Bateau, behalve het mutsje. Op de foto links zie je een blauwe overall gecombineerd met een rood met wit gestreepte romper. Deze outfit heb ik afgemaakt met een stoere rode zonnebril. Op de foto rechts zie je een rood met wit gestreept matrozen boxpakje gecombineerd met een blauw met wit gestreept mutsje van Kik Kid.

F17EFB3A-6F1F-46CD-896D-3A82AB588703.jpg

Blauwe overall Petit Bateau€ 37,95 - Wijsneus
Gestreepte romper Petit Bateau   € 19,95 - Wijsneus
Rode zonnebril Izipizi€ 24,95 - Wijsneus

 

Matrozen boxpakje Petit Bateau  € 56,00 - Wijsneus
Mutsje Kik Kid€ 19,95 - Wijsneus


Rood-wit-blauw voor meisjes

Ik ben natuurlijk een meisjesmama en kon het dan ook niet laten om nog twee extra meisjes outfits samen te stellen. Op de eerste foto draagt Lize een spijkerbroekje van H&M gecombineerd met een wit T-shirt met rode stipjes en blauwe tulpjes van Claesen’s. Het printje vind ik echt Hollands en is ook beschikbaar in een romper, broekje en boxpakje. Over het T-shirt draagt Lize een donkerblauw vestje van Petit Bateau

C4030075-2971-454A-8B64-E771AD5AAC8E.jpg

T-shirt Claesen's€ 17,50 - Hartendief
Vestje Petit Bateau                 € 42,50 - Wijsneus
Spijkerbroekje€ 12,99 - H&M

 

Deze outfit is mijn favoriet voor Lize en wordt dan ook de outfit die Lize daadwerkelijk gaat dragen tijdens haar eerste Koningsdag. Een blauw met wit gestreept jurkje van Tumble ’n Dry met op het kraagje van twee rode hartjes. Het rode vestje met hartjes is een goede match met het jurkje. 

Jurkje Tumble 'n Dry€ 24,99 
Rood vestje Tumble 'n Dry       € 29,99

 

 

 

 

© 2015 - 2021 By Bineke | sitemap | rss