Vorige Artikel 60 van 70 Volgende

Zonder gebroken nagels een poster inlijsten met de lijsten van Moebe!

Ik krijg van jullie regelmatig de vraag hoe jullie de aangeschafte posters het beste kunnen ophangen. Er zijn natuurlijk veel verschillende mogelijkheden om posters op te hangen, daarom laat ik jullie komende weken elke week een andere manier zien. Ik vind het zelf altijd erg mooi om posters in te lijsten. Ik heb onlangs de prachtige lijsten van MOEBE ontdekt en ik ben fan!

Heb je ook zo’n hekel aan het ombuigen van de pinnetjes aan de achterkant van een fotolijst? Met de lijsten van MOEBE is dit verleden tijd! De inhoud kun je heel makkelijk verwisselen zonder je nagels te breken of je vingers te bezeren, maar dit is niet de enige reden waarom ik fan ben van de lijsten van MOEBE.

De lijsten van MOEBE hebben geen achterzijde waardoor je door de lijst heen kunt kijken. Je kunt in principe alles inlijsten, zolang het maar plat is. Denk bijvoorbeeld aan een monstera blad, een variatie van bloementjes of veren. Ik koos er natuurlijk voor om de posters en kaarten van By Bineke in te lijsten. Je kunt ervoor kiezen om een ‘passende’ poster in de lijst te plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om een kleinere poster in de lijst te plaatsen. Op deze manier creëer je een transparante passe-partout en lijkt het alsof de poster of kaart in de lijst zweeft. Doordat de lijst geen ‘achterkant’ heeft kun je ook twee verschillende posters in de lijst plaatsen en hoef je de lijst alleen maar om te draaien als je even iets anders wilt.

De lijsten van MOEBE bestaan uit vier ‘latjes’ (twee zijkanten, een boven- en onderkant), twee plexiglas plaatjes en rubberen band. De rubberen band houdt de lijst bij elkaar. Daarnaast kun je de lijst met behulp van de rubberen band, zowel liggend als staand, aan de muur hangen. Of zet de lijst neer door de lijst te laten ‘leunen’ tegen de muur. De lijsten van MOEBE zijn verkrijgbaar bij MisterDesign in verschillende formaten (A3, A4 en A5) en kleuren (eikenhout en zwart).

MisterDesign verkoopt een groot aantal bekende nationale en internationale designmerken en heeft ook een groot assortiment voor de mooiste kinderkamers. Design en kinderkamer? Dat gaat toch niet samen denk je misschien, maar dit gaat juist heel goed samen! Denk aan de vrolijke kinderstoelen van Vitra (Ik ben fan van de Elephant kinderstoel!), de Gym Hooks muurhaken van HAY (één van mijn favoriete accessoires in de fotostudio), de Nijntje lampen van Mr. Maria (staat nog hoog op mijn wishlist voor de fotostudio), beddengoed waar elk kind van droomt van Snurk Beddengoed en de uitgebreide kindercollectie van Ferm Living.

© 2015 - 2021 By Bineke | sitemap | rss