Vorige Artikel 59 van 70 Volgende

Meet Freddie de Vuurvlieg

Lize’s all-time favorite is Freddie de Vuurvlieg van het merk Lamaze. Lize is nu bijna een half jaar en deze vrolijke Vuurvlieg is nog altijd een van haar favorieten.

Freddie de Vuurvlieg zwartwit

Het gezichtsvermogen van een baby wordt vaak overschat. Baby’s kunnen kleuren en details moeilijk onderscheiden en houden daarom van contrasterende kleuren, zoals zwart en wit. Hoe groter het contrast, hoe beter baby’s het kunnen zien. Doordat de achterkant van Freddie de Vuurvlieg zwartwit is, is dit speeltje ook leuk voor de allerkleinsten. Het duurde dan ook niet lang dat Freddie Lize’s aandacht trok. Freddie de Vuurvlieg is het ideale speeltje om je baby te stimuleren een bewegend voorwerp te volgen.

Freddie de Vuurvlieg voor onderweg

Freddie nemen wij eigenlijk overal mee naar toe. Door de diversiteit van dit speeltje van Lamaze verveelt hij Lize nooit. Er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. De vleugels van Freddie de Vuurvlieg stimuleren het gehoor door de verschillende geluiden die ze maken, het gezichtsvermogen door de contrasterende kleuren en het spiegeltje en de motorische vaardigheden door de verschillende texturen en de verstopte elementen. Door de ring met opening kan dit leuke speeltje makkelijk opgehangen worden aan bijvoorbeeld de kinderwagen.

Freddie de Vuurvlieg tandjes

Ook aan doorkomende tandjes is gedacht, in een van de vleugels van Freddie is een ‘bijtring’ in de vorm van een lieveheersbeestje verstopt en onder aan het lijfje zitten twee bijtringen. De bijtringen onder aan het lijfje hebben meerdere functies, als we de Vuurvlieg ophangen aan bijvoorbeeld de babygym slaat Lize fanatiek tegen de ringen en doordat de bijtringen aan een elastisch stukje stof zitten kan ze er ook aan te trekken, wat weer goed is voor de spieren in haar armen.

Vrolijk en educatief speelgoed van Lamaze

Naast Freddie de Vuurvlieg heeft Lamaze verschillende andere leuke dieren in het assortiment, neem bijvoorbeeld Toet de Toekan, Willie Wasbeer, Flip Flap Draakje, Kapitein Kalamari en Jacques de Pauw. Maar ook van Freddie zijn verschillende varianten: Freddie de Vuurvlieg kinderstoelspeeltje en Freddie de Vuurvlieg rammelaar.

Voordelen van Freddie de Vuurvlieg:

  • Freddie de Vuurvlieg combineert kleur met zwartwit.
  • De vleugels van Freddie hebben verschillende texturen.
  • Het speelgoed van merk Lamaze heeft een educatief karakter.
  • De Vuurvlieg verveelt niet snel, doordat er zoveel te ontdekken valt.
© 2015 - 2021 By Bineke | sitemap | rss