Vorige Artikel 53 van 129 Volgende

Rugzak met naam voor mee naar de opvang

Ashley bestelde een Fresk rugzak voor haar zoontje Pepijn. Ze koos voor grijs/blauwe Fresk rugzak met ijsbeer print. Ashley liet de naam van Pepijn op de rugzak borduren. De naam is echt onderdeel van de rugzak doordat de naam in dezelfde kleur als de leren details op de tas geborduurd is. 

Wat neem je mee naar de opvang?

Pepijn moet nog twee jaar worden, maar toch wordt de rugzak met naam al wekelijks gebruikt. Op de dagen dat Pepijn naar de crèche gaat krijgt hij de rugzak goed gevuld mee. In de rugzak doet Ashley zijn spulletjes om op de crèche te slapen; Pepijn zijn knuffel, speen en slaapzak. Daarnaast een volledige set reservekleding (shirtje, broekje, romper, sokjes), want een ongelukje zit in een klein hoekje. Ook in de tas zit een schriftje waar de leidsters iedere keer een verhaaltje in schrijven over hoe de dag gegaan is. En tot slot doet Ashley altijd een toilettas met persoonlijke verzorgingsproducten in de tas. Pepijn kan namelijk niet zo goed tegen producten waar parfum in zit. Voor dit soort persoonlijke spullen is het extra handig dat de naam van je kind op de rugzak staat. 

Ook een rugzak met naam?

Wil jij ook een rugzak met naam bestellen voor mee naar school of de opvang? Dat kan! Naast rugzakken van het merk Fresk hebben we ook rugzakken van de merken Studio Ditte en Sticky Lemon.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss