Artikel 21 van 71

De verjaardagstaart voor de zoon van MissJettle | Taarttopper met naam op naked cake van jeEigenTaart.nl

8 mei werd Peppe, zoon van Mariët (beter bekend als @missjettle), 4 jaar. Miss Jettle bestelde voor de verjaardag van Peppe een naked cake bij jeEigenTaart.nl. Mariët plaatste bovenop de verjaardagstaart een houten taarttopper uit de webshop! 

Naked cake verjaardag 

Miss Jettle bestelde een verjaardagstaart bij jeEigenTaart.nl. Mariët koos voor de verjaardag van haar zoon voor een naked cake bestaande uit twee lagen. De naked cake is gemaakt van een heerlijke vanillebodem, gevuld met fruitige frambozenjam en ingepakt met vanillecrème. jeEigenTaart.nl verkoopt niet alleen naked cakes met meerdere lagen, maar ook enkele. Voor ieder feestje een geschikt formaat! Daarnaast verkoopt jeEigenTaart.nl ook een naked cake met chocolade smaak. De naked cake chocola is gemaakt van chocoladedeeg en is gevuld met chocoladeroom en frambozen jam. 

Naked cake versieren

Een naked cake is super leuk voor een verjaardag van een jongen. Doordat de taart niet 'bekleed' is heeft de taart een stoer uiterlijk. Maar een naked cake kan ook heel goed voor een verjaardag van een meisje, je kunt de taart namelijk op veel verschillende manieren versieren. Versier de taart bijvoorbeeld met fruit, bloemen, macarons of andere decoratie. Missjettle versierde de verjaardagstaart van Peppe met confetti, macarons en een taarttopper met de tekst Hip Hip Hooray en Peppe zijn naam. Deze taarttopper is meerdere jaren te gebruiken doordat de leeftijd niet op de taarttopper staat. De taarttopper met naam geeft de naked cake een persoonlijk tintje. 

Taart: jeEigenTaart.nl
Fotografie en styling: Miss Jettle

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss