Vorige Artikel 22 van 71 Volgende

Herinneringskist met geboortekaartje | Marjolein Vormgeving

Onlangs mocht ik een herinneringskist maken voor Jurre, de zoon van Mariëlle. Ik mocht het geboortekaartje van Jurre op de herinneringskist afdrukken. Het geboortekaartje is ontworpen door Marjolein Vormgeving

Geboortekaartjes Marjolein Vormgeving

Marjolein Vormgeving maakt geboortekaartjes op maat. Ze heeft het geboortekaartje van Jurre speciaal voor hem ontworpen. Het geboortekaartje bestaat uit twee onderdelen: een enkele staande kaart van 21 x 10 centimeter met daarover een transparant vel met dezelfde afmeting. Jurre zijn naam en geboortedatum staan op de voorkant van de kaart met daaromheen een kader van blaadjes, een aantal sterren en stipjes. Marjolein heeft mintgroen, lichtgrijs en foliedruk zilver gebruikt als kleuren. Op het transparante zijn een aantal elementen, waaronder Jurre zijn naam, van het geboortekaartje gedrukt. Dit zorgt voor diepte in het geboortekaartje. De twee onderdelen zijn aan elkaar gemaakt met behulp van boorgaatjes en een mintgroen lintje.

Ontwerp geboortekaartje aangepast 

Voor Jurre maakte ik een herinneringkist in het formaat maxi: 40 x 30 x 22 cm. Het geboortekaartje is natuurlijk smal en staand en de herinneringskist breed en rechthoekig. Ik heb daarom het ontwerp van het geboortekaartje van Marjolein Vormgeving iets aangepast zodat het ontwerp mooi op de kist komt. Ik heb het kader van bladeren aangepast zodat dit het kader is van de kist met Jurre zijn naam en geboortedatum groot in het midden van de kist. Mariëlle was heel blij met de herinneringskist voor haar zoonje "Ik ben super blij met het eindresultaat en heel tevreden over de communicatie met Bineke en de snelle levering van de kist".

Ontwerp geboortekaartje: Marjolein Vormgeving

Wil jij net als Mariëlle ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskisten van Jurre is een herinneringskistdie speciaal voor hem gemaakt is naar aanleiding van zijn geboortekaartje, dit ontwerp is niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss