Vorige Artikel 38 van 71 Volgende

Herinneringskist met geboortekaartje | Huis & Grietje

Onlangs mocht ik een herinneringskist maken voor Lotje, de dochter van Jet. Ik mocht het geboortekaartje van Lotje op de herinneringskist afdrukken. Het geboortekaartje is ontworpen door Rianne van Huis & Grietje

Geboortekaartje Huis & Grietje

Jet koos een geboortekaartje uit de collectie van Huis & Grietje. Een langwerpig geboortekaartje (15,9 x 9,6 cm) gemaakt van 300 grams gerecycled grijsbord met een okergele bedrukking. Om het geboortekaartje zitten twee labeltjes van kraftkarton: een mintgroen label met een vlinder en een zalmroze label met de tekst "welkom lief meisje -x-". De labeltjes zitten met een ecru touwtje om de kaart gewikkeld. 

Reactie herinneringskist

Bijna direct nadat de herinneringskist bij Jet bezorgd was kreeg oo een berichtje van haar: "Hij is prachtig! En zo snel al! We zijn er echt super blij mee. Ze krijgt hem met haar verjaardag! In ieder geval echt super bedankt! Ook voor het leuke boekje! Je maakt echt hele leuke dingen! Ik ga dit zeker onthouden en doorvertellen!" Van dit soort berichtjes doet mijn hart echt een vreugdedansje!

Ontwerp geboortekaartje: Huis & Grietje

Wil jij net als Jet ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskist van Jet is een kist die speciaal voor haar gemaakt is naar aanleiding van het geboortekaartje van haar dochter Lotje, dit ontwerp is niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss