Artikel 39 van 71

Herinneringskist met geboortekaartje | The Birds & The Bees

Onlangs mocht ik een herinneringskist maken voor Julius, de zoon van Fleur. Ik mocht het geboortekaartje van Fleur op de herinneringskist afdrukken. Het geboortekaartje is ontworpen door The Birds & The Bees

Geboortekaartje The Birds & The Bees

Jet koos voor een rechthoekig geboortekaartje met afgeronde hoeken van The Birds & The Bees. Op de voorkant van de kaart staat Julius zijn volledige naam en een illustratie van bladeren en een toekan in de vorm van Julius zijn initiaal 'J'. Een deel van de bladeren en de snavel en vleugel van de toekan zijn net Julius zijn voornaam van goudfolie. Op de achterkant van het geboortekaartje staan dezelfde illustratie als op de voorkant, maar dan kleiner. Onder de J staat het gedichtje "Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam". Verder staat op de achterkant nogmaals de volledige naam van Julius met zijn geboortedatum, geboortetijd, geboortegewicht en de namen van zijn ouders met hun adres. Het geboortekaartje is afgewerkt met matt touch laminaat.

Ontwerp geboortekaartje: The Birds & The Bees

Wil jij net als Fleur ook een herinneringskist met ontwerp naar aanleiding van een geboortekaartje bestellen? Dat kan! Bijna alle geboortekaartjes zijn geschikt om op een kist te drukken. Klik hier voor meer informatie of om te bestellen. Let op: de herinneringskist van Fleur is een kist die speciaal voor haar gemaakt is naar aanleiding van het geboortekaartje van haar zoon Julius, dit ontwerp is niet te bestellen op een herinneringskist. 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss