Vorige Artikel 18 van 86 Volgende

Binnenkijken in de kinderkamer van Amélie

Mardou van sevencouches geeft ons een kijkje in de meisjeskamer van haar dochter Amélie. Op de deur van haar kamertje heeft Amélie een houten naam uit de webshop van 30 centimeter breed. Mardou zou Mardou niet zijn als ze niet een andere twist aan het naambordje zou geven. Mardou maakte namelijk zelf een pampagras krans om het naambordje. 

Diy pampagras krans

Wil jij ook zo’n leuke pampagras krans maken? Het is heel eenvoudig! Wat heb je nodig? Een metalen ring, drie pampagras pluimen, ijzerdraad en een beetje haarlak. Wikkel de drie pluimen pampagras om de metalen ring en zet de pampagras pluimen vast met ijzerdraad. Mardou gebruikte een beetje haarlak om de pluimen van het pampagras in model te brengen.

Roze en flaminogo's eruit, wit en hartjes erin

Amélie haar peuterkamer was eerst roze met flamingo's. Mardou vond de kamer van Amélie mooi, maar het paste niet bij de rest van het huis. Het voelde niet eigen. Daarom heeft Mardou Amélie haar kamer een make-over gegeven met de bekende sevencouches-formule: een witte basis met een houten vloer. Roze maakte plaats voor wit en flamingo’s werden vervangen door hartjes. Een muur werd behangen met het hartjes behang van Kwantum en de overige muren werden wit geschilderd (RAL9010). Daarnaast zie je veel riet, rotan en ponpons op de kinderkamer van Amélie. 

Tweedehands geluk op de kinderkamer

Mardou vindt het super leuk om tweedehands spullen te scoren. Regelmatig struint ze Marktplaats en kringloopwinkels af. Regelmatig komt ze thuis met de tofste tweedehands items. Op Amélie haar kamer vind je ook een paar van deze unieke items: 

  1. De klepbank is een Marktplaatsgelukje. Mardou gebruikt de klepbank om Amélie haar verkleedkleren in op te bergen. Daarnaast nemen ze voor het slapen gaan altijd de dag door op de klepbank. Kosten: 20 euro.
  2. De rieten manden nam Mardou mee tijdens een van haar kringloopbezoeken. Super handig dat de manden afgesloten kunnen worden. Speelgoed erin, deksel erop en opgeruimd staat netjes. Kosten: 3 euro.
  3. Een rotan poppenbedje met kanten hemeltje. Deze stond al een tijdje op Mardou haar verlanglijst en kwam ze tegen tijdens een van haar kringloopbezoekjes. Kosten: 7 euro.
  4. Het Alpaca vloerkleed was ook een kringloopvondst. Mardou haar meest recente vondst. De bruintinten matchen mooi bij Amélie haar kamertje. Kosten: 35 euro. 

Styling en fotografie: Mardou van Kuilenburg van sevencouches

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss