Artikel 43 van 71

De verjaardagstaart voor de eerste verjaardag van Alina | Een taarttopper met naam en leeftijd

Nienke's Cakery maakte voor de eerste verjaardag van Alina een prachtige stapeltaart met bijpassende cupcakes.  

Een verjaardagstaart met bloemen en eetbaar bladgoud

De verjaardagstaart voor de eerste verjaardag van Alina is niet afgewerkt met fondant maar met meringue botercrème. Nienke gebruikte voor deze taart twee kleuren botercrème; roze en wit. Met botercrème kan je veel kanten op. Zo kan je de taart een rustieke look geven of juist modern; wat het beste bij je thema past. Nienke creëerde bij deze verjaardagtaart een watercolor effect met de botercrème. De stapeltaart voor de eerste verjaardag van Alina heeft een luxe afwerking met eetbaar bladgoud en de prachtige rozen en ranonkels van Bloemenatelier in de Roos in Groningen. De bloemen van Bloemenatelier in de Roos zijn duurzaam geteeld.  

De vulling van de verjaardagstaart is cookies en cream: luchtige chocoloadebiscuit, cookies & cream botercrème, crunchy Oreo-koekjes én zijdezachte chocolade ganache. Loopt het water al in je mond? 

De gouden taarttopper van acryl, met de naam en de leeftijd van de jarige, maakt de taart helemaal af. Het geeft de taart een persoonlijke touch. 

Bijpassende cupcakes

Nienke maakte bijpassende cupcakes bij de verjaardagstaart. Bovenop de cupcakes heeft Nienke in verschillende vormen toefjes gemaakt van meringue botercrème in de kleuren roze en wit. De cupcakes zijn gedecoreerd met vers fruit, sprinkles en eetbare viooltjes. 

Taart en fotografie: Nienke's Cakery

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss