Artikel 44 van 71

Knutsel bewaarboek van Milan

Milan is een stoere jongen die vol energie zit. Als je Milan vraagt wat hij later wil worden is zijn antwoord Free Runner! Deze klimaap ziet in alles iets om op te klimmen om er vervolgens weer af te springen. Milan’s eerste kinderfeestje was dan ook een proefles free running met 8 mini runners. 

C83E8DAB-40A9-4685-92E4-A7B1010F4EBF.jpg

Houten bewaarboek voor werkjes

Tekeningen en knutselwerkjes maken daarentegen is niet Milan’s favoriete bezigheid. Toch is tekenen en knutselen belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Om Milan zijn plezier in tekenen en knutselen te vergroten bestelde Muruelle een houten bewaarboek in A3-formaat. Een bewaarboek om Milan’s mooiste tekeningen en knutselwerkjes in te bewaren. 

Bewaar tekeningen & knutsels

Een tekeningen- & knutselboek kan bijdragen aan het vergroten van het zelfvertrouwen van je kind. Wanneer een kind iets zelf gemaakt heeft en een kind ziet dat mensen enthousiast reageren op hetgeen wat hij/zij gemaakt heeft, geeft dat een voldaan gevoel. Wanneer deze werkjes ook nog een mooi plekje krijgen, is je kind super trots. Je kan er voor kiezen om de mooiste tekeningen en knutselwerkjes een mooie plek in huis te geven of de tekeningen en knutselwerkjes te bewaren in een houten bewaarboek. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten natuurlijk. Je kunt de tekeningen en knutsels natuurlijk ook eerst ophangen en later wanneer er weer een nieuw werkje gemaakt is, het oude werkje in het houten bewaarboek doen en het nieuwe werkje tentoonstellen. Zo merkt je kind dat hun werk echt gewaardeerd wordt én voorkom je dat je huis vol komt te hangen met knutselwerkjes. 

Verbeter motoriek door tekenen en knutselen

Daarnaast is te tekenen, schilderen en knutselen goed voor het verbeteren van de motorische vaardigheden van kinderen. Wat natuurlijk ook weer goed is voor Milan’s carrière als Free Runner.

Meer plezier in tekenen en knutselen met houten bewaarboek

Sinds Milan een houten bewaarboek heeft, heeft hij meer plezier in tekenen en knutselen én hangt het huis niet meer vol met knutselwerkjes. Tekenen en knutselen is nog steeds niet Milan zijn hobby, maar hij is super trots als er weer een werkje aan zijn tekeningen- & knutselboek wordt toegevoegd. En dat het bijdraagt aan zijn carrière als Free Runner is ook een goede motivatie! 

Tip: als je de tekeningen en knutselwerkjes op chronologische volgorde in de map doet, kun je heel goed de ontwikkeling van je kind zien.

Fotografie: Muruelle Oldenburger Fotografie

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss